Listing 1 - 2 of 2 |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Dit boek geeft een overzicht van de principes van de voedselbereiding. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Tevens wordt veeel aandacht besteed aan de scheikundige processen die plaatsvinden tijdens de voedselbereiding In elk hoofdstuk wordt het gerecht als uitgangspunt genomen. Ieder heefdstuk wordt ingeleid door het onderwerp in een historisch perspectief te plaatsen. De algemene technieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld. (Bron: covertekst)
koken (voeding) --- voedingsleer --- Nutritionary hygiene. Diet --- Secondary education --- Higher education --- menuleer --- recepten --- receptenleer --- voedselbereidingen --- 629.2 --- Koken --- Kookboeken --- Kooktechnieken --- Recepten --- Voeding --- Algemene kookboeken --- Voedingsleer --- Menukunde --- Voeding-Verzorging --- Voedingsmiddelen : bereiding --- 641.5 --- Kookboek --- 641.5 Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- kookboek --- Verzorging-Voeding --- Groep --- Drank --- Gezondheid
Listing 1 - 2 of 2 |
Sort by
|