Narrow your search

Library

Arteveldehogeschool (1)

EhB (1)

Hogeschool Gent (1)

Thomas More Kempen (1)

UCLL (1)

VIVES (1)


Resource type

book (2)


Language

Dutch (1)

French (1)


Year
From To Submit

2010 (1)

2005 (1)

Listing 1 - 2 of 2
Sort by

Book
Aliments et préparations typiques de la population Congolaise : outil pour estimer la concommation alimentaire
Authors: --- ---
ISBN: 2930437162 Year: 2010 Publisher: Brussel Haute Ecole Lucia de Brouckère

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Receptenleer : bereidingstechnieken en -processen
Authors: --- ---
ISBN: 9055741485 9789055741489 Year: 2005 Publisher: Baarn HB

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek geeft een overzicht van de principes van de voedselbereiding. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Tevens wordt veeel aandacht besteed aan de scheikundige processen die plaatsvinden tijdens de voedselbereiding In elk hoofdstuk wordt het gerecht als uitgangspunt genomen. Ieder heefdstuk wordt ingeleid door het onderwerp in een historisch perspectief te plaatsen. De algemene technieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld. (Bron: covertekst)

Listing 1 - 2 of 2
Sort by