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Sensory processing relates to the brains ability to organize and decipher different kinds of sensation entering the brain at the same time. In this book, the authors present current findings on new developments in sensory processing research. Topics discussed include descriptive sensory analysis of food; cellular principles of serotonergic modulation; sensory modalities processing in sensorimotor tasks depending on state and trait anxiety; and regulatory disorders of sensory processing.
Sensory evaluation. --- Assessment, Sensory --- Materials --- Sensory assessment --- Evaluation --- Sensory evaluation
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La proprioception (perception consciente et inconsciente de la position et du mouvement des différentes parties du corps dans l'espace) est définie dans l'approche sensori-motrice d'André Bullinger, comme la rencontre de la sensibilité profonde du petit d'homme avec son environnement biologique, physique et humain. Elle a une place importante dans le développement de l'enfant. Chercheur et clinicien, André Bullinger nous a légué une façon féconde et constructive de penser le développement et ses avatars. Dans cette approche sensori-motrice, la proprioception tient une place toute particulière, constituant ainsi, avec le dialogue sensori-tonique, un socle, une clé de voûte dans la construction de l'enfant, acteur de son développement. Les auteurs rendent compte des données les plus actuelles des recherches scientifiques, de la compréhension des processus d'intégration multi-sensorielle, des cliniques des vulnérabilités, et des perspectives thérapeutiques.
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This book is a practical guide to sensory evaluation methods and techniques in the food, cosmetic and household product industries. It explains the suitability of different testing methods for different situations and offers step-by-step instructions on how to perform the various types of tests. Covering a broad range of food and non-food product applications, the book is designed to be used as a practical reference in the testing environment; a training manual for new recruits into sensory science, and a course book for students undertaking industrial training or academic study.
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