Narrow your search
Listing 1 - 10 of 12 << page
of 2
>>
Sort by

Book
Pesticide mitigation in museum collections: science in conservation: proceedings from the MCI workshop series
Authors: --- ---
Year: 2010 Publisher: Washington D.C. Smithsonian Institution Scholarly Press

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Het beschadigde kunstwerk: een onderzoek naar de mogelijkheden van een discipline inzake konservatie en restauratie: doctoraal proefschrift
Author:
Year: 1965 Publisher: Gent RUG

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Cleaning
Authors: ---
Year: 2001 Publisher: London Conservation Unit of the Museums & Galleries Commission


Book
Het beschadigde kunstwerk: een onderzoek naar de mogelijkheden van een discipline inzake konservatie en restauratie: doctoraal proefschrift: deel 2 en 3
Author:
Year: 1965 Publisher: Gent Rijksuniversiteit Gent

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Schmutz: Zeitdokument oder Schadenbild? 14. Tagung des Österreichischen Restauratorenverbandes: Altes Rathaus Wien, 14/15 Juni 1999
Authors: --- ---
Year: 2000 Publisher: Wien Österreichischer Restauratorenverband


Book
Lösemittelgele und Seifen zur Trennung von Überzügen: Fallstudien und Erfahrungen aus der restauratorischen Praxis
Authors: ---
ISBN: 3935643098 Year: 2003 Publisher: München Siegl

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Cleaning
Authors: ---
ISBN: 0415071658 041507164X Year: 1996 Publisher: London Conservation Unit of the Museums & Galleries Commission


Book
Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering : Frank Devlieghere, Johan Debevere, Liesbeth Jacxsens, Andreja Rajkovic, Mieke Uyttendaele, An Vermeulen.
Authors: --- ---
ISBN: 9789048642557 9048642558 Year: 2021 Publisher: Brugge : Die Keure,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen. De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen. Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.

Listing 1 - 10 of 12 << page
of 2
>>
Sort by