Narrow your search
Listing 1 - 10 of 20 << page
of 2
>>
Sort by

Book
De smaak van de toekomst : Eten en orakelen in Twente.
ISBN: 9789071517204 Publisher: Overijssel : TwentseWelle.

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het Gouden boek : 70 jaar Solo in de keuken.

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

recept (gerecht) --- voedsel

Eten om nooit te vergeten : geuren & kleuren van toen voor nu.
Author:
Year: 2006 Publisher: Leuven : Provincie Vlaams-Brabant,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

recept (gerecht) --- voedsel


Book
Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines : culinair erfgoed uit het Ottomaanse Rijk.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789054876557 Year: 2009 Publisher: Brussel FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Zak-encyclopedie van de kruidengeneeskunde.
Author:
ISBN: 9060201136 Year: 1978 Publisher: Delft : Elmar,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Troost der zieken : receptenboek van geneeskruiden.
Author:
ISBN: 9063780249 Year: 1983 Publisher: Amsterdam Schors

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De taal der kruiden : geneeskrachtige kruiden, van Romeinse keuken tot nieuwe recepten, symboliek van bloemen, merkwaardige gebruiken en nog veel meer ...
Author:
ISBN: 9062719538 Year: 2003 Publisher: Den Haag : Synthese,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Culinaire herinneringen.
Author:
ISBN: 9027467420 Year: 1999 Publisher: Utrecht : Het Spectrum,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Uit de keuken van mijn kindertijd : de appeltaart van Madame Lambert en 79 andere familierecepten.
Authors: --- ---
ISBN: 9789063066420 Year: 2013 Publisher: Leuven Davidsfonds

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Dissertation
Traducción comentada de cuarenta y ocho recetas de "Manual de cocina" de Ana María Herrera
Authors: --- ---
Year: 2010 Publisher: Gent : s.n.,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Doelstelling: In deze scriptie worden enkele vertaalproblemen besproken die zich kunnen voordoen bij het vertalen van een kookboek. Middelen of methode: Eerst worden doelpubliek en functie van de doeltekst vastgelegd. Daarna wordt nagegaan of er regels vastliggen voor het vertalen van kookboeken. Vervolgens worden 48 recepten vertaald uit het kookboek "Manual de cocina" van Ana María Herrera met vis en zeevruchten als belangrijkste ingrediënten en ten slotte worden de vertaalproblemen besproken. Resultaten: Uit het onderzoek blijkt dat er weinig richtlijnen zijn voor het vertalen van kookboeken en dat er geen eensluidende oplossingen bestaan voor de vertaalproblemen. De vertaler moet bijgevolg zelf onderzoek verrichten en bepalen wat de beste vertaalmethode is.

Listing 1 - 10 of 20 << page
of 2
>>
Sort by