Narrow your search
Listing 1 - 10 of 350 << page
of 35
>>
Sort by

Book
Bifidobacteriën en enterococcen in de darmflora van de mens
Author:
Year: 1973 Publisher: Utrecht Drukkerij Elinkwijk

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

probiotics


Book
On the conversion of tryptophan to indole-3-acetic acid by saccharomyces cerevisiae and escherichia coli
Author:
Year: 1966 Publisher: Rotterdam Bronder-offset

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

probiotics


Book
Studies on protein synthesis by protoplasts of saccharomyces carlsbergensis
Author:
Year: 1961 Publisher: Utrecht Kemink

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

probiotics


Book
Les probiotiques : acteurs de notre santé
Authors: ---
ISBN: 9782930365657 Year: 2009 Publisher: Bruxelles ViVio

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Probiotics


Book
Probiotica : bondgenoten van onze gezondheid
Authors: ---
ISBN: 9782930365664 Year: 2009 Publisher: Bruxelles ViVio

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Probiotics


Book
Probiotica : het geheim van een gezonde darmflora
Authors: --- ---
ISBN: 9789044720594 Year: 2008 Publisher: Aartselaar Deltas

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Probiotics


Book
Advances in probiotic technology
Authors: ---
ISBN: 042919000X 1498734588 Year: 2016 Publisher: Boca Raton : CRC Press,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

The future prospects of probiotics lie in the successful application of individual strains with specific beneficial effects on the host. This development implies that not only the most robust strains are selected but also strains with a promising probiotic function with moderate or high sensitivity to processing stresses. This also means an increasing variety of probiotic strains with different functions. Therefore the processing of probiotics becomes an important issue. The strains have to be cultivable and proper growth conditions have to be known. Another very important step in processing i

Keywords

Probiotics.


Book
Les bactéries probiotiques des produits laitiers et la santé humaine
Author:
ISBN: 9786139536382 6139536383 Year: 2020 Publisher: Beau Bassin: Éditions universitaires européennes,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Quatrième de couverture : "La fermentation des produits laitiers est l'une des plus anciennes méthodes de conservation des aliments à long terme. Le probiotique est défini comme "un complément alimentaire microbien vivant qui a un effet bénéfique sur l'animal hôte en améliorant son équilibre microbien intestinal".Les probiotiques sont également définis comme" des micro-organismes vivants qui, lorsqu'ils sont inclus dans les aliments, peuvent influencer la composition et l'activité du microbiote intestinal, moduler la réponse inflammatoire, améliorer la barrière intestinale non spécifique et renforcer ou moduler la réponse immunitaire muqueuse et systémique ".Les mécanismes par lesquels les probiotiques exercent leurs bienfaits pour la santé comprennent les propriétés antimutagènes,la stimulation des systèmes de défense de l'hôte, l'immunomodulation et l'exclusion compétitive des pathogènes par la production de petits peptides antimicrobiens cationiques(PMA).Les défensines sont de petits peptides antimicrobiens cationiques que l'on trouve principalement dans les leucocytes et les cellules épithéliales qui participent à la défense de l'hôte. L'intelligence artificielle a été utilisée pour traduire ce livre."

Keywords

Probiotics --- Probiotics --- Health Food


Book
Les probiotiques et les prebiotiques : leur impact sur l'équilibre glycémique, triglycéridémique et cholestérolémique ainsi que sur le taux de masse grasse abdominale
Authors: --- ---
Year: 2013 Publisher: Bruxelles: UCL,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Prebiotics --- Probiotics


Book
The genetics of maltose and α-D-methylglucoside fermentation in saccharomyces carlsbergensis
Author:
Year: 1973 Publisher: publisher unknown

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Genetics --- probiotics

Listing 1 - 10 of 350 << page
of 35
>>
Sort by