Narrow your search

Library

Arteveldehogeschool (3)

Hogeschool Gent (3)

KBR (3)

Odisee (3)

UCLL (3)

KU Leuven (2)

VIVES (2)

VUB (2)

AP (1)

PXL (1)

More...

Resource type

book (3)


Language

Dutch (3)


Year
From To Submit

2010 (1)

2006 (1)

2003 (1)

Listing 1 - 3 of 3
Sort by

Book
Voedingsingrediënten : een stand-van-zaken : eigenschappen en toepassingen, technologische aspecten, rol in voeding en gezondheidseffecten
Authors: ---
ISBN: 9789020966978 9020966979 Year: 2006 Publisher: Leuven LannooCampus


Book
Eet je gezond : functionele voeding wetenschap of marketing
Author:
ISBN: 9789020993509 Year: 2010 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Functionele voedingsmiddelen onder de loep. Zijn ze essentieel voor een goede gezondheid? Wat zegt het etiket? Wetenschap of marketing? Moeten we meer consumeren om gezonder te worden? Kunnen we kanker voorkomen door gezonder te eten? Wat is het verschil tussen een probioticum en een prebioticum? Is soja gezond? Doet knoflook het cholesterolgehalte in ons bloed dalen? En wat zijn omega-3-vetzuren? Een toegankelijk en tegelijkertijd kritisch boek voor iedereen die gezond door het leven wil gaan. (Bron: www.lannoo.be)

Listing 1 - 3 of 3
Sort by