Listing 1 - 3 of 3 |
Sort by
|
Choose an application
huishoudkunde --- schoonmaakmethoden --- Housekeeping --- Onderhoud --- Woningonderhoud --- Woningen --- Vlekken --- Kleding --- Huisdieren --- Hygiëne --- Ongediertebestrijding --- Poetsen --- Schoonmaakmiddelen ; gidsen --- Vlekkenverwijdering --- Woning --- Vlek --- Huisdier --- Therapie --- Gezondheid
Choose an application
nuclear physics --- pest control --- ongediertebestrijding --- nuclear radiation --- insecticiden --- kernenergie --- insecten --- Nuclear physics --- schadelijke insecten --- Nuclear energy --- Entomology --- Radioactive tracers in entomology. --- Insect pests --- Control. --- Insecta --- Technique des traceurs --- Tracer techniques --- Isotope radioactif --- Radioisotopes --- Lutte anti-insecte --- Insect control --- Entomologie --- Mesure --- Measurement --- Radiation --- Expérimentation en laboratoire --- Laboratory experimentation --- Radioactivité --- Radioactivity --- glossaire --- glossary --- Report --- Energie nucléaire. (Collection) --- Kernenergie. (Reeks) --- Insecte sterile
Choose an application
Dit boek is een bewerking van de Engelse uitgave 'Hygiene for management'. Het geeft in samenhangende vorm alle informatie die nodig is om in bedrijven en instellingen een beleid te kunnen vormen op het gebied van de voedselhygiëne. Dit betekent dat zowel de microbiologische aspecten, als de wetgeving aan de orde komen. De inhoud richt zich zowel op de grote productiebedrijven, als op het midden- en kleinbedrijf, zoals bijvoorbeeld de snackbar.Voor de manager bij deze bedrijven is het bewaken en controleren van de hygiëne een van de belangrijkste taken. Soms is het uitvoeren van controles en het nemen van steekproeven voldoende, echter steeds vaker gebeurt dit op basis van een samenhangend kwaliteitsbewakingsplan. Hiervoor wordt in dit boek uitgegaan van het uit de VS afkomstige HACCP-systeem.
Hygiëne --- Voeding-Verzorging --- Voedingsmiddelen --- Horeca --- Microbiologie --- Voeding --- Voedingsleer --- Voedingsmiddelencontrole --- Voedingsindustrie --- Hotels --- Dieetleer --- Voedselketen --- Conserveren van voedingsmiddelen --- Voedselvergiftiging en -infectie --- Ongediertebestrijding --- Restaurants --- 641 ) * VOEDINGSMIDDELEN --- hygiëne --- levensmiddelenindustrie --- 628.6 --- voedingshygiëne (gez) --- Verzorging-Voeding --- Voedingsmiddel --- Voedselveiligheid --- Hotel --- Dieet --- Conserveren (voeding) --- Voedselvergiftiging --- Restaurant --- Drank --- Gezondheid
Listing 1 - 3 of 3 |
Sort by
|