Narrow your search
Listing 1 - 10 of 57 << page
of 6
>>
Sort by

Book
Trends in non-alcoholic beverages
Author:
ISBN: 0128169397 0128169389 9780128169391 9780128169384 Year: 2020 Publisher: London, United Kingdom : Academic Press an imprint of Elsevier,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Die Absatzpolitik der Hersteller alkoholfreier Erfrischungsgetränke bei besonderer Beachtung der Mineralbrunnenindustrie
Author:
Year: 1959 Publisher: Berlin : Duncker & Humblot,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Make better beverage choices : 10 tips to get started.
Author:
Year: 2012 Publisher: [Alexandria, Va.?] : United States Department of Agriculture, Center for Nutrition Policy and Promotion,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Shake it! : Timo's cocktail boek
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789085864103 Year: 2007 Publisher: Schoten Blondé Artprinting International

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Non-alcoholic beverages.
Authors: ---
ISBN: 9780128157022 012815702X 9780128152706 0128152702 Year: 2019 Publisher: Duxford, England : Woodhead Publishing,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Alkoholfreie Getränke und Erfrischungen für Gesunde und Kranke : Herstellung, Wert und Gebrauch im Haushalte
Author:
Year: 1912 Publisher: Wiesbaden, : R. Bechtold & Comp.,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Multi
Functional and speciality beverage technology
Author:
ISBN: 9781845695569 1845695569 9781420099881 1420099884 1601197780 9781601197788 9781845693428 1845693426 9781420099874 1420099876 Year: 2009 Publisher: Oxford Woodhead Pub

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

As consumer demand for traditional carbonated drinks falls, the market for beverages with perceived health-promoting properties is growing rapidly. Formulating a nutritional, nutraceutical or functional beverage with satisfactory sensory quality and shelf-life can be challenging. This important collection reviews the key ingredients, formulation technology and health effects of the major types of functional and speciality beverage.Chapters in part one consider essential ingredients such as stabilizers and sweeteners, and significant aspects of formulation such as fortification technolo


Book
Évaluation de nouvelles thérapeutiques sur le syndrome métabolique et ses complications hépatiques
Authors: --- ---
Year: 2015 Publisher: Bruxelles: UCL. Faculté de pharmacie et des sciences biomédicales,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

La stéatose hépatique non alcoolique (NAFLD), manifestation hépatique du syndrome métabolique, peut évoluer vers une stéatohépatite non alcoolique (NASH) caractérisée par des lésions hépatiques (stéatose, inflammation et fibrose). Il manque à ce jour des agents thérapeutiques pour lutter contre la NASH et ses comorbidités. L’activation de TGRS, un récepteur aux acides biliaires, semble être une piste prometteuse. Son activation augmente la dépense énergétique via la régulation de la thermogenèse et améliore l’homéostasie glucidique via la stimulation de la sécrétion de GLP1 dans l’intestin. Le but de ce travail est de déterminer si l’activation de TGRS via un agoniste spécifique, l’INT 777, améliore le phénotype des souris foz/foz, un bon remède animal pour l’étude de la NASH. Des souris foz/foz et WT ont été nourries avec un régime normal ou riche en graisse (HFD) pendant 1 ou 4 semaines respectivement. Elles ont reçu l’INT 777 ou le vecteur (méthylcellulose) par gavage. Les résultats préliminaires montrent que l’administration de l’INT777, chez les souris sous HFD, a tendance à augmenter l’expression des gènes liés à la thermogenèse, tels qu’UCP1 et DIO2 dans le tissu adipeux brun. Cette augmentation de la thermogenèse n’est pas associée à une perte de poids chez les souris WT ou foz/foz recevant l’INT777. De plus, les souris foz/foz sous HFD, l’INT777 tend à améliorer leur tolérance au glucose, associée à une légère augmentation de l’expression de GLP1 dans le jéjunum. Une nouvelle expérience est nécessaire pour déterminer si l’activation des RGR5 permet d’améliorer le phénotype des souris foz/foz.


Book
Impact des mesures hygiéno-diététiques sur la maladie stéatosique non alcoolique du foie : revue littéraire
Authors: --- --- ---
Year: 2014 Publisher: Bruxelles: UCL. Faculté de pharmacie et des sciences biomédicales,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Non alcoholic steatohepatitis is the major cause or chronic liver diseases in Western countries. Over the past decade,its prevalence has been constantly increasing in parallel with the obesity and type 2 diabetes. Furthermore, its ability to progress to a more severe stage makes it a major public health problem. There is currently no approved treatment for the management of NAFLD but it seems to be directly linked to the lifestyle; it is thus consistent to think that a change of lifestyle habits may slow the disease progression. In order to highlight this lack of treatment, 28 studies have been analyzed in order to evaluate dietary intervention's effects with or without physical activity. Despite several limitations such as a low number of patients included in the studies, a lack of randomization or a wide range of diagnostic criteria; this analysis allowed us to emphasize the benefits of a weight loss ranging from 5 to 10% of the initial weight in the decrease of both hepatic TG and inflammation. In order to achieve this weight loss, we recommend a hypocaloric diet with carbohydrate restriction and a better fat consumed management. Regular physical activity is also advised for the maintenance of weight loss and improvement of parameters linked to insulin resistance. Finally, we will never stress enough the importance of an early intervention adapted to individuals' needs. La stéatose hépatique non alcoolique représente la première cause de maladie chronique du foie dans les pays occidentaux. Depuis cette dernière décennie, sa prévalence ne cesse d'augmenter en parallèle avec une augmentation de l'obésité et du diabète de type 2. De plus, sa possibilité d'évoluer vers un stade plus sévère de la maladie en fait aujourd'hui un problème de santé publique majeur. Il n'existe actuellement aucun traitement validé dans la gestion de la NAFLD, mais, visiblement liée au mode de vie, il est cohérent de penser qu'une modification des habitudes hygiéno-d diététiques pourrait freiner l'évolution de la maladie. En vue de répondre à cette problématique, 28 études ont été analysées afin d'évaluer les effets de diverses prises en charge diététiques associées ou non à de l'exercice physique. Malgré un certain nombre de limites telles qu'un trop petit nombre de patients inclus dans les études, une absence de randomisation ou encore la grande diversité des critères diagnostiques, cette analyse nous a permis de mettre en avant les bénéfices d'une perte de poids comprise entre 5 et 10% du poids initial dans la diminution des TG hépatiques et de l'inflammation. Pour ce faire, nous recommandons une diète hypocalorique, avec restriction glucidique et un changement qualitatif des graisses consommées. La pratique d'une activité physique régulière est également préconisée pour le maintien de la perte de poids et l'amélioration des paramètres relatifs à l'insulino-résistance. Pour finir soulignons l'importance d'une prise en charge précoce, adaptée à la compliance de chacun.


Book
Functional and speciality beverage technology
Author:
ISBN: 1845695569 1601197780 1845693426 9781845695569 9781420099881 1420099884 9781601197788 9781845693428 9781420099874 1420099876 Year: 2009 Publisher: Boca Raton, Fla. Oxford CRC Woodhead Pub.

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

As consumer demand for traditional carbonated drinks falls, the market for beverages with perceived health-promoting properties is growing rapidly. Formulating a nutritional, nutraceutical or functional beverage with satisfactory sensory quality and shelf-life can be challenging. This important collection reviews the key ingredients, formulation technology and health effects of the major types of functional and speciality beverage.Chapters in part one consider essential ingredients such as stabilizers and sweeteners, and significant aspects of formulation such as fortification technolo

Listing 1 - 10 of 57 << page
of 6
>>
Sort by