Narrow your search

Library

Hogeschool Gent (2)

KBR (2)

VIVES (2)

AP (1)

Arteveldehogeschool (1)

EhB (1)

KU Leuven (1)

LUCA School of Arts (1)

Odisee (1)

Thomas More Mechelen (1)

More...

Resource type

book (4)


Language

Dutch (3)

English (1)


Year
From To Submit

2008 (1)

2003 (1)

1997 (1)

1958 (1)

Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Book
Gezonde voeding in een praktische keuken. Handleiding samengesteld door het jonge gezin V. Van Overwalle-Jolie
Authors: ---
Year: 1958 Publisher: Brussel Familia Uitgave, Bond der Kroostrijke Gezinnen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Detail in contemporary kitchen design.
Author:
ISBN: 9781856695701 1856695700 Year: 2008 Publisher: London Laurence King


Book
Basisbegrippen van de keuken : het complete handboek voor leerlingen van hotelscholen, keukenchefs en amateur-gastronomen
Authors: --- --- ---
ISBN: 9028921818 Year: 1997 Publisher: Kapellen Pelckmans


Book
Gastronomie : basisbegrippen van de keuken : leerboek
Authors: --- ---
ISBN: 9789028921818 Year: 2003 Publisher: Pelckmans

Listing 1 - 4 of 4
Sort by