Narrow your search
Listing 1 - 10 of 17 << page
of 2
>>
Sort by

Book
Application de méthodes d'analyse statistique univariée et multivarée à l'étude parallèle de critères chimiques, biochimiques, rhéologiques, microbiologiques et sensoriels du fromage d'emmental au moment de sa taxation.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Year: 1993 Publisher: Liebefeld : Station de Recherches Laitières,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Rheological and fracture properties of cheese.
Authors: ---
Year: 1991 Publisher: Brussels : International Dairy Federation,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Evolution de la flore d'affinage sur des fromages de gruyère.
Authors: --- --- --- ---
Year: 1992 Publisher: Liebefeld : Station de Recherches Laitières,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Composition de fromages suisses prêts à la consommation : l'emmental, le gruyère, le sbrinz, l'appenzell et le tilsit
Authors: --- ---
Year: 1988 Publisher: Liebefeld : Station de Recherches Laitières,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Dissertation
High-pressure-brining and ripening of hard and semi-hard cheeses.
Author:
Year: 2000 Publisher: Gent : Universiteit. Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Dissertation
Conditions allowing the formation of biogenic amines in cheese
Author:
Year: 1988 Publisher: Wageningen : Agricultural University,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De l'usage du sel de cuisine iodé.
Authors: ---
Year: 1993 Publisher: Liebefeld : Station de Recherches Laitières,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Climat des caves des fabricants de gruyère : colloque du 22.2.1988 à Grangeneuve.
Authors: --- --- ---
Year: 1988 Publisher: Liebefeld : Zurich : Station de Recherches Laitières ; Ecole Polytechnique Fédérale,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Caractérisation de fromages d'alpages subalpins suisses : mise en évidence par GC-MS de terpènes et d'hydrocarbures aliphatiques lors de l'analyse par "Purge and Trap" des arômes volatils de ces fromages.
Authors: --- --- ---
Year: 1994 Publisher: Liebefeld : Station de Recherches Laitières,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Veenweidekaas bedrijfseconomische modelstudie van een streekeigen produkt.
Authors: ---
Year: 1995 Publisher: Lelystad : Proefstation voor de Rundveehouderij, Schapenhouderij en Paardenhouderij,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 10 of 17 << page
of 2
>>
Sort by