Listing 1 - 10 of 12 << page
of 2
>>
Sort by

Book
Rupsje Nooitgenoeg
Author:
ISBN: 9025704034 9025722164 Year: 1971 Publisher: Haarlem Gottmer

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

De kinderen leren in dit boek, samen met de hongerige rups tellen, de dagen van de week benoemen, vruchten en lekkere dingen herkennen, om tenslotte te weten te komen hoe een rups een prachtige vlinder wordt.


Book
Pratique du séchage industriel des légumes et des fruits
Author:
Year: 1942 Publisher: Gembloux J. Duculot

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Vegetable production in Bangladesh : Commercialization and rural livelihoods.
Authors: ---
ISBN: 9290581425 Year: 2005 Publisher: Taiwan : AVRDC,


Book
Aardbeien : verleidelijk lekker
Authors: --- ---
ISBN: 9077363122 Year: 2006 Publisher: Leuven Davidsfonds

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Veiling Hoogstraten : 1933-2008 in woord en beeld
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789080266704 Year: 2008 Publisher: Hoogstraten De Hoogstraatse Pers


Book
De groentekok leeft zich uit
Authors: ---
ISBN: 9789058264596 Year: 2007 Publisher: Leuven Davidsfonds

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De smaak van de diversiteit : een uitweg uit de monocultuur
Author:
ISBN: 9789081486804 Year: 2009 Publisher: Z.p. Wervel

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek neemt je mee doorheen de grote voedingsgroepen: graan, aardappel, groenten, vlees, bonen, kruiden en fruit. Telkens vinden we allochtonen en autochtonen in dialoog op het veld of in de keuken. Hun gemeenschappelijke passie: zorgen dat andere lekker en gezond kunnen eten. Want meer diversiteit betekent meer kansen voor de toekomst en meer smaak op ons bord. Bij elk hoofdstuk staan enkele recepten. Zo kan je proeven: diversiteit smaakt naar meer!Is duurzame landbouw enkel een zaak van geleerden en van Europese instellingen? Of is het een zaak van ieder van ons? Alleen al het soort producten die we kopen, kneedt landbouw en landschap zoals die zich vandaag aan ons vertonen. En wij zijn meer dan ooit cultureel divers. Gaan we onze zwarte bonen blijven importeren of kan de boer ze ook hier produceren? Mogen wij meepraten in het debat rond duurzame landbouw of alleen maar meewerken met de pluk? Waarom is voor Brazilianen een stoofpotje van varkensoren, -vel en -staart net een feestmaal? Zijn er raakvlakken tussen soja-vrij vlees en halal vlees?


Book
Smaken van het land : groenten en fruit vroeger en nu.
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789058264435 Year: 2007 Publisher: Leuven : Davidsfonds,

Listing 1 - 10 of 12 << page
of 2
>>
Sort by