Narrow your search
Listing 1 - 5 of 5
Sort by

Book
De Ritchie Story : een marketing verhaal dat bruist van lef in een competitieve markt
Author:
ISBN: 9789401498005 9401498008 Year: 2024 Publisher: Leuven LannooCampus

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

De Ritchie Story neemt je mee in het verhaal van Jan Verlinden.Ritchie is een traditioneel Belgisch limonademerk op basis van een oud familierecept. In dit persoonlijke en inspirerende boek, lees je hoe je een merk kunt (her)lanceren in een competitieve markt, het scherp onder de aandacht kunt brengen en het helder kunt positioneren.Jan deelt de moeilijke beslissingen die hij moest nemen en zijn geloof in de kracht van sensorymarketing om Ritchie scherp te positioneren.Dankzij zijn netwerk slaagt hij erin om het merk onder de aandacht te brengen via product placement in succesvolle tv-programma's zoals The Masked Singer en De Slimste Mens ter Wereld.https://www.standaardboekhandel.be/


Book

Book
PAV-love : ...lest je dorst : handleiding
Author:
ISBN: 9045507633 9789045518664 9045507641 9789045507644 Year: 2003 Publisher: Antwerpen De Boeck

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Fix it! Techniek voor de 1e graad A-stroom.
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789031730209 9789031730278 9789031730216 9789031730223 9789031730230 9789031730247 9789031730254 9789031730261 9789031732289 9789031733296 9789031732302 9783031732319 9789031732326 9789031732333 9789031732340 Year: 2010 Publisher: Averbode Averbode

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Levensmiddelenleer
Authors: ---
ISBN: 9789055746095 Year: 2008 Publisher: Baarn HB Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

44

Keywords

Secondary education --- levensmiddelenonderzoek --- Nutritionary hygiene. Diet --- Higher education --- 612.392 --- Aardappel --- Aardappelbewaring --- Aardappelkwaliteit --- Alcohol --- Azijn --- Bier --- Boter --- Boterkwaliteit --- Bronwater --- Brood --- Broodbewaring --- Broodkwaliteit --- Cacao --- Champignon --- Champignonbewaring --- Champignonkwaliteit --- Chocolade --- Drinkwater --- Ei --- Eierbewaring --- Eierhygiëne --- Eierkwaliteit --- Eiwitten --- Frisdranken (limonade) --- Fruit --- Fruitbewaring --- Fruithygiene --- Fruitkwaliteit --- Fruitsappen --- Graan --- Graankwaliteit --- Groentebewaring --- Groentehygiëne --- Groentekwaliteit --- Groenten --- Honing --- Kaas --- Kaasbewaring --- Kaaskwaliteit --- Koffie --- Koffiekwaliteit --- Koolhydraten --- Kruiden --- Kruidenbewaring --- Kruidenkwaliteit --- Margarine --- Melk --- Melkkwaliteit --- Mineraalwater --- Olie (plantaardige) --- Peulvruchten --- Schaaldieren --- Schelpdieren --- Snoepgoed --- Specerijen --- Suiker --- Thee --- Vetten --- Vis --- Viskwaliteit --- Vlees --- Vleesbewaring --- Vleeshygiëne --- Vleeskwaliteit --- Voedingshygiëne --- Voedingsproducten --- Voedselbewaring --- Wijn --- Wildvlees --- Wildvleeskwaliteit --- Zoetstoffen --- Zoetwaren --- Zout --- 628.1 --- voedingsmiddelen --- voedselveiligheid --- Voedselveiligheid --- Voedingsmiddelen --- Courses - Syllabuses --- departement Biotechniek 08 --- levensmiddelen --- voedingsmiddelenconservering --- voedselkwaliteit --- voedselverwerking --- opleiding biotechnologie --- Voedingsleer --- Genotmiddelen --- Conservering --- Kwaliteit --- Productie --- Distributie --- Levensmiddelensector --- Voedselproductie --- 664.72 --- Genotmiddel --- Voedingsmiddel --- Conserveren (voeding) --- Kwaliteit (proceskenmerk) --- Distributie (economie)

Listing 1 - 5 of 5
Sort by