Listing 1 - 5 of 5 |
Sort by
|
Choose an application
De Ritchie Story neemt je mee in het verhaal van Jan Verlinden.Ritchie is een traditioneel Belgisch limonademerk op basis van een oud familierecept. In dit persoonlijke en inspirerende boek, lees je hoe je een merk kunt (her)lanceren in een competitieve markt, het scherp onder de aandacht kunt brengen en het helder kunt positioneren.Jan deelt de moeilijke beslissingen die hij moest nemen en zijn geloof in de kracht van sensorymarketing om Ritchie scherp te positioneren.Dankzij zijn netwerk slaagt hij erin om het merk onder de aandacht te brengen via product placement in succesvolle tv-programma's zoals The Masked Singer en De Slimste Mens ter Wereld.https://www.standaardboekhandel.be/
Applied marketing --- Marketing --- marketingstrategie --- Onderneming --- Merkstrategie --- Marketingtechniek --- Productdifferentiatie --- Productinnovatie --- Productplacement --- Casestudy --- Frisdranken --- Food science and technology --- Belgium
Choose an application
spellen --- Didactics of sports and games --- vrijetijdsbesteding --- lager onderwijs --- sport --- Lichamelijke opvoeding --- Bewegen --- Sportklimmen --- Kanosport --- Survivaltechnieken --- Vissen --- Rafting --- Inlineskaten --- Conditietraining --- Frisdranken --- Skateboarden --- Fietsen --- Skiën --- Snowboarden --- Zeilen --- Rugby --- Karate --- Balsporten --- Paardensport --- Streetdance --- Tafeltennis --- Bowling --- Sport --- Actieve levensstijl --- 477.8 --- 616.9 --- klimmen --- Kajakken --- Kanoën --- Survival run --- Skeeleren --- Skaten --- Fitness --- Frisbee --- skateboarden --- Bewegingsopvoeding --- Lichaamsoefening en sport; overige onderwerpen --- (zie ook: aquafitness) --- Beweging --- Kanovaren --- Survivaltechniek --- Frisdrank --- Balsport --- Plezier --- Examen --- Rijbewijs --- Technologie --- Voeding --- Maatschappij --- Drank --- Gezondheid --- Fietsen (werkwoord)
Choose an application
Schoolbooks - Didactic material. --- Didactics of secundary education --- dranken --- Didactics of social education --- PAV (project algemene vakken) --- BSO (beroepssecundair onderwijs) --- 371.67 --- 373.5 --- #SBIB:3 G --- #SBIB:37H0 --- #BSCH: vak: PAV - project algemeen vakken --- BSO --- PAV --- leerboeken --- secundair onderwijs --- 2e graad b.s.o --- 485.6 --- Handboek/cursus --- alcohol --- drinken --- frisdrank --- handboek --- koffie --- melk --- project algemene vakken --- tetrapak --- thee --- verslaving --- water --- Project algemene vakken ; secundair onderwijs --- 486.8 --- Drinken - pav --- Alcohol --- Alcoholgebruik --- Dranken --- Project algemene vakken ; leermiddelen --- 373.5 Middelbaar onderwijs --- 373.5 Middelbare scholen. Voortgezet onderwijs --- Middelbaar onderwijs --- Middelbare scholen. Voortgezet onderwijs --- 371.67 Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Sociale Wetenschappen: algemeen --- Pedagogie --- Geschiedenis - Maatschappijleer --- Schoolbooks - Didactic material --- handboeken secundair onderwijs --- departement Lerarenopleiding --- risicogedrag --- zuivelproducten --- frisdranken --- 2e graad secundair onderwijs --- Water --- Melk --- Koffie --- Thee --- Project algemene vakken --- Productie --- Flora en fauna --- Grafische sector --- Fauna --- Flora
Choose an application
Didactics of secundary education --- Didactics of the technical, artistic and vocational education --- Didactics of technology --- technisch-technologische vakken --- C6 --- secundair onderwijs (x) --- techniek --- leerboeken --- 487 --- schoolboeken --- 487.1 --- Techniek --- 486.7 --- Technologische opvoeding ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- #BSCH: vak: wetenschappen --- Opvoeding, onderwijs, wetenschap --- didactiek secundair onderwijs - technisch-technologische vakken, elektriciteit, metaalbewerking, hout, bouw, mechanica --- Technologische opvoeding; algemeen --- Schoolbooks - Didactic material --- 1e leerjaar A secundair onderwijs --- 1e leerjaar secundair onderwijs --- Gsm's --- Mobiliteit --- Vervoermiddelen --- Robots --- Kleding --- Voeding --- Frisdranken --- Apparaten --- Huishoudelijke apparaten --- Tuinieren --- 2e leerjaar A secundair onderwijs --- 2e leerjaar secundair onderwijs --- Fotografie --- Kunststoffen --- 1e graad secundair onderwijs --- Pretparken --- Overbrengingen --- Tijdschriften --- Grafische technieken --- Muziek --- Geluidsleer --- Brood --- Binnenhuiskunst --- Elektriciteit --- Techniek (wetenschap) --- Apparaat --- Huishoudtoestel --- Audio --- Gsm --- Vervoermiddel --- Robot --- Frisdrank --- Drank --- Gezondheid --- Kunststof --- Industrie --- Akoestiek --- Afrika --- Compositie (muziek) --- Pretpark --- Overbrenging --- Tijdschrift --- Verlichting (techniek) --- Mobiele telefoon
Choose an application
44
Secondary education --- levensmiddelenonderzoek --- Nutritionary hygiene. Diet --- Higher education --- 612.392 --- Aardappel --- Aardappelbewaring --- Aardappelkwaliteit --- Alcohol --- Azijn --- Bier --- Boter --- Boterkwaliteit --- Bronwater --- Brood --- Broodbewaring --- Broodkwaliteit --- Cacao --- Champignon --- Champignonbewaring --- Champignonkwaliteit --- Chocolade --- Drinkwater --- Ei --- Eierbewaring --- Eierhygiëne --- Eierkwaliteit --- Eiwitten --- Frisdranken (limonade) --- Fruit --- Fruitbewaring --- Fruithygiene --- Fruitkwaliteit --- Fruitsappen --- Graan --- Graankwaliteit --- Groentebewaring --- Groentehygiëne --- Groentekwaliteit --- Groenten --- Honing --- Kaas --- Kaasbewaring --- Kaaskwaliteit --- Koffie --- Koffiekwaliteit --- Koolhydraten --- Kruiden --- Kruidenbewaring --- Kruidenkwaliteit --- Margarine --- Melk --- Melkkwaliteit --- Mineraalwater --- Olie (plantaardige) --- Peulvruchten --- Schaaldieren --- Schelpdieren --- Snoepgoed --- Specerijen --- Suiker --- Thee --- Vetten --- Vis --- Viskwaliteit --- Vlees --- Vleesbewaring --- Vleeshygiëne --- Vleeskwaliteit --- Voedingshygiëne --- Voedingsproducten --- Voedselbewaring --- Wijn --- Wildvlees --- Wildvleeskwaliteit --- Zoetstoffen --- Zoetwaren --- Zout --- 628.1 --- voedingsmiddelen --- voedselveiligheid --- Voedselveiligheid --- Voedingsmiddelen --- Courses - Syllabuses --- departement Biotechniek 08 --- levensmiddelen --- voedingsmiddelenconservering --- voedselkwaliteit --- voedselverwerking --- opleiding biotechnologie --- Voedingsleer --- Genotmiddelen --- Conservering --- Kwaliteit --- Productie --- Distributie --- Levensmiddelensector --- Voedselproductie --- 664.72 --- Genotmiddel --- Voedingsmiddel --- Conserveren (voeding) --- Kwaliteit (proceskenmerk) --- Distributie (economie)
Listing 1 - 5 of 5 |
Sort by
|