Listing 1 - 10 of 1555 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Voeding --- Fotografie --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Voeding --- Gezondheid --- Gedrag --- Drank
Choose an application
Chocolade --- Voeding --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Fotografie --- Voeding --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
leefcultuur --- drank --- Zuidelijke Nederlanden
Choose an application
advertentie --- drank --- reclame --- Frankrijk.
Choose an application
Drank --- Fles --- Kurkentrekker --- Jeugdpoëzie
Choose an application
Met oog op het ontwikkelen van twee inventarisatielijsten, toepasbaar voor patiënten met dysfagie, werden natuurlijk en klinisch ingedikte dranken getest en geclassificeerd volgens het IDDSI-framework. 108 dranken werden getest met de IDDSI Flow Test. 25% van de ingedikte dranken behoorden tot level 0, 27% van de ingedikte dranken tot level 1, 25% van de ingedikte dranken tot level 2, 8% van de ingedikte dranken tot level 3 en 15% van de ingedikte dranken tot level 4. Deze resultaten werden bekomen op koelkasttemperatuur en na opwarming. Op koelkasttemperatuur behoorden de ingedikte dranken steeds tot een bepaald level. Na testing op kamertemperatuur veranderden alle dranken in dikte. Hierdoor daalden 31% van de ingedikte dranken in level. De resultaten werden verwerkt in twee inventarisatielijsten. Deze werden gepubliceerd op een website met als doel een vlotter gebruik van deze lijsten voor hulpverleners en personen met dysfagie.
Listing 1 - 10 of 1555 | << page >> |
Sort by
|