Narrow your search

Library

KU Leuven (158)

UGent (87)

KBR (76)

UAntwerpen (76)

EHC (58)

ULiège (56)

ULB (49)

UCLouvain (48)

UCLL (34)

VUB (32)

More...

Resource type

book (182)

periodical (11)

digital (4)

dissertation (1)


Language

English (103)

Dutch (37)

French (19)

German (16)

Undetermined (11)

More...

Year
From To Submit

2023 (3)

2021 (3)

2020 (2)

2019 (1)

2016 (9)

More...
Listing 1 - 10 of 192 << page
of 20
>>
Sort by

Book
Conserveren van uw fotografisch materiaal: verpakken is meer dan een papiertje eromheen
Author:
Year: 2006 Publisher: Rotterdam Nederlands fotomuseum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

fotografie --- conserveren


Book
The photograph and the collection : create, preserve, analyze, present.
Author:
ISBN: 9781907697852 Year: 2013 Publisher: Edinburgh : MuseumsEtc,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Conserveren
Author:
ISBN: 9061823935 Year: 1980 Publisher: Amsterdam Time-Life

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Voedselveiligheid en hygiëne : persoonlijke hygiëne en hygiënisch werken bij de bereiding van voedsel
Author:
ISBN: 9014078277 Year: 2001 Publisher: Alphen aan den Rijn Samsom

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Guidelines for audiovisual and multimedia materials in libraries and other institutions

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Voedsel : veilig kopen, koken en bewaren
Author:
ISBN: 9043903418 Year: 2002 Publisher: Den Haag Consumentenbond

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Ethiek van de conservering en restauratie

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Digitising journals : conference on future strategies for European libraries, 13.-14. March 2000, Copenhagen, proceedings
Author:
ISBN: 8787012650 9788787012652 Year: 2000 Publisher: Copenhagen: Danish national library authority,


Book
Guidelines for newspaper preservation microfilming
Author:
ISBN: 9070916592 Year: 1996 Publisher: The Hague IFLA


Book
Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering
Author:
ISBN: 9789048642557 9048642558 Year: 2021 Publisher: Brugge: Die keure,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen.De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen.Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.De hoofdauteur, Prof. Frank Devlieghere, leidt, samen met Prof. Mieke Uyttendaele, het Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP) dat deel uitmaakt van de vakgroep Voedselveiligheid en voedselkwaliteit van de Universiteit Gent. Hij is gespecialiseerd in de microbiologische aspecten van conservering van levensmiddelen en doet dit op een kwantitatieve en geïntegreerde manier, eigen aan een bio-ingenieur. Hij is coauteur van meer dan 150 wetenschappelijke publicaties die deel uitmaken van de Web of Science. Hij is medestichter van de technologische dienstverleningscellen Pack4Food en The Flemish cluster of Predictive Microbiology of Foods (CPMF²) en is tevens voorzitter van het excellentiecentrum Food2Know.

Listing 1 - 10 of 192 << page
of 20
>>
Sort by