Listing 1 - 10 of 12 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Voedingsmiddel --- Kaas --- Zuivelproduct --- Ei --- Voedingsleer
Choose an application
Voedingsmiddel --- Kaas --- Zuivelproduct --- Ei --- Voedingsleer
Choose an application
Integrale opdracht --- Zuivelproduct --- Sociale en technische wetenschappen
Choose an application
Wiskunde --- Lager onderwijs --- 1e leerjaar lager onderwijs --- Winkel --- Supermarkt --- Zuivelproduct
Choose an application
een box om actief aan de slag te gaan rond / met techniek
Lager onderwijs --- 3e leerjaar lager onderwijs --- Wereldoriëntatie --- Technologische opvoeding --- Melk --- Zuivelproduct
Choose an application
een box om actief aan de slag te gaan rond / met techniek
Lager onderwijs --- 3e leerjaar lager onderwijs --- Wereldoriëntatie --- Technologische opvoeding --- Melk --- Zuivelproduct --- Beveiliging --- Kopiëren --- Elektriciteit --- Transport --- Brug (bouwwerk) --- Windenergie --- Lucht --- Zonne-energie --- Bouwen
Choose an application
NBD Biblion Julienne van den HeuvelDit aanwijs- en kijkboek van royaal formaat loodst je door de supermarkt. Per afdeling (bijv. zuivel of brood en banket) is er steeds op de linkerpagina een grote overzichtsplaat waarop de diverse producten benoemd zijn (in schrijfletter zonder lidwoord). Op de rechterpagina?s wordt a.d.h.v. kleinere illustraties uitgelegd waar een bepaald product vandaan komt, bijv. hoe fruit groeit of groenten worden geteeld. Behalve levensmiddelen komen ook zoetigheid, koken en bakken en drogistartikelen aan de orde. Er valt veel te zien en te bespreken met kleuters die vaak geen idee hebben hoe alles groeit of waar het vandaan komt; al met peuters is er veel aan te wijzen en te benoemen. Stevig uitgevoerd met dunkartonnen bladzijden, gewatteerde omslag en twee afgeronde hoekjes. De illustrator heeft al vele, geslaagde boeken voor jonge kinderen gemaakt. Vanaf ca. 4 jaar.
Scandinavian literature --- Supermarkt --- Eten --- Voedsel --- Fruit --- Groente --- Zuivelproduct --- Vishandel --- Bakkerij --- Chocolade --- Zout (smaak) --- Zeep --- Winkel --- Jeugdboeken 03-06 jaar --- Prentenboeken --- boodschappen (themawoord fictie) --- eten (themawoord fictie) --- supermarkten (themawoord fictie) --- kleuteronderwijs driejarigen (doelgroep) --- kleuteronderwijs vierjarigen (doelgroep) --- kleuteronderwijs vijfjarigen (doelgroep) --- prentenboeken (genre)
Choose an application
Didactics of secundary education --- Didactics of technology --- voeding --- technologische opvoeding --- zuivelproducten --- technisch-technologische vakken --- robots --- transportmiddelen --- fietsen --- mechanische overbrengingen --- bouw --- constructies --- transport --- communicatiesystemen --- sociale media --- afvalverwerking --- kunststoffen --- Techniek ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- PXL-Education 2016 --- handboeken secundair onderwijs --- technologie --- Technologische opvoeding ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- C6 --- techniek --- 486.7 --- Techniek --- Gemeenschapsonderwijs --- Energie --- 1e graad lager onderwijs --- Algemeen secundair onderwijs --- Technisch secundair onderwijs --- ICT --- 1e graad secundair onderwijs --- Voeding --- Biochemie --- Zuivelproducten --- Kermis --- Communicatiemiddelen --- Digitale communicatie --- Technologische opvoeding --- Transport --- Scheepvaart --- STEM (Science Technology Engineering Maths) --- Belasting (fiscaal) --- Techniek (wetenschap) --- Communicatiemiddel --- Zuivelproduct --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Voedingsleer --- Voeding --- Voeding-Verzorging --- Voedingsindustrie --- Voedingsmiddelen --- Voedingsstoffen --- Voedingssupplementen --- Voedseladditieven --- Conserveren van voedingsmiddelen --- Diëten --- Eten --- Eiwitten --- Koolhydraten --- Vetten --- Vitaminen --- Mineralen --- Spoorelementen --- Water --- Alcohol --- Additieven --- Graan --- Zuivelproducten --- Vlees --- Vissen --- Aardappelen --- Groenten --- Fruit --- Dranken --- Ondervoeding --- Obesitas --- Psychologie --- 612.392 --- 642.1 --- voeding --- Contaminanten --- Dieetleer --- Graanproducten --- Kant-en-klare maaltijden --- Melkproducten --- Oliën --- Overgewicht --- Reuk --- Smaak --- Vis --- Voedingswaarde --- Zoetwaren --- Psychologie van het eten --- 628.1 --- eiwitten --- vitaminen --- Body mass index --- Dieet --- voedingsmiddelen --- voedingsleer --- 612.392 Foodstuffs in general --- Foodstuffs in general --- kennis van voedings- en genotmiddelen afzonderlijk --- Verzorging-Voeding --- Voedingsmiddel --- Voedingsstof --- Voedingssupplement --- Voedingsadditief --- Conserveren (voeding) --- Proteïne --- Koolhydraat --- Vet --- Vitamine --- Mineraal --- Additief (voedsel) --- Zuivelproduct --- Aardappel --- Groente --- Drank --- Man --- Gezondheid --- Volwassene --- Flora en fauna --- Grafische sector --- Fauna --- Flora
Choose an application
486.7 --- Technologische opvoeding ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- Schoolbooks - Didactic material --- PXL-Education 2017 --- secundair onderwijs --- didactiek van de technologie --- Techniek ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- 1e leerjaar secundair onderwijs --- Algemeen secundair onderwijs --- Technisch secundair onderwijs --- Techniek --- Gemeenschapsonderwijs --- 2e leerjaar secundair onderwijs --- Bouwkunde --- Energie --- Bruggen --- Zuivelproducten --- Verkeer --- Vervoer --- Druk --- 371.67 --- 373.5 --- 487.1 --- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Middelbare scholen. Voortgezet onderwijs --- Technologische opvoeding; algemeen --- KHK --- 373.5 Middelbaar onderwijs --- 373.5 Middelbare scholen. Voortgezet onderwijs --- Middelbaar onderwijs --- 371.67 Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Techniek (wetenschap) --- Brug (bouwwerk) --- Zuivelproduct --- Bouwen --- Belasting (fiscaal) --- Leefbaarheid --- #BSCH: vak: technisch onderwijs --- #BSCH: vak: wetenschappen
Listing 1 - 10 of 12 | << page >> |
Sort by
|