Listing 1 - 10 of 10 |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Voedingsstofgehalten Maten en gewichten Aanbevolen hoeveelheden energie en voedingstoffen
voeding --- voedingsleer --- voedingsstoffen --- Voedingsmiddelentabellen --- Voedingsleer --- Voedingsmiddelen --- Voeding --- Voedingsmiddel --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
voeding --- Nutritionary hygiene. Diet --- voedingsstoffen --- Netherlands --- voedingsleer --- samenstelling van voedingsmiddelen --- Voedingsmiddelen: samenstelling: tabellen --- Voedingsmiddelentabellen
Choose an application
Nutrition --- Food --- Aliments --- Tables. --- Composition --- Tables --- Voedingsleer --- Voedingsmiddelentabellen --- 641.1 --- Voedingsmiddelen : samenstelling --- Voedingsmiddelen : voedingswaarden --- Voedingsmiddelen: samenstelling
Choose an application
Mehr als 800 Lebensmittel mit über 300 Inhaltsstoffen Dieses seit mehr als fünfzig Jahren unverzichtbare und stetig weiterentwickelte Standardwerk über die Zusammensetzung von Lebensmitteln wurde für die vorliegende 8. Auflage erneut komplett überarbeitet, aktualisiert und erweitert. Neu in der 8. Auflage Über 20 neu aufgenommene Lebensmittel: mehrere Fleischteile von Rind, Schwein und Schaf verschiedene Getreide und Getreideprodukte diverse Hülsenfrüchte und Wildgemüse neue Teesorten Zusätzliche Inhaltsstoffe: Phytoöstrogene Folsäure Gluten in Getreidearten und Getreideprodukten Fettsäuren in Fisch und Fischprodukten Das bewährte Konzept ist nicht nur auf die Bedürfnisse in der Diätetik und Ernährungsberatung abgestimmt, sondern bietet auch allen, die mit der Erzeugung, Vermarktung und Überwachung von Lebensmitteln befasst sind, schnelle und umfassende Informationen.
Voedingsmiddelentabellen --- sante publique --- volksgezondheid --- voedingsmiddelentabel --- Voedingsmiddelen : samenstelling --- Voedingsmiddelen : warenwetgeving --- 641.1 --- Voedingsleer --- voedingsleer --- voedingsmiddelenleer
Choose an application
Van meer dan 1650 voedingsmiddelen is de hoeveelheid energie, eiwit, koolhydraten, vet, vetzuren, cholesterol, voedingsvezel, alcohol, water en een aantal vitamines en mineralen vermeld. De bron van herkomst van de gegevens staat in de broncodetabel, met een uitgebreide specificatie. In de bijlagen van deze tabel staan de samenstelling (in ingrediënten) van recepten en gemiddelde producten. Ook is aangegeven op welke merken de samenstelling van margarines, halvarines, bak- en braadvetten en frituurvetten is gebaseerd. Van het voorwoord, de inleiding en het register is ook de Engelse vertaling gegeven. (Bron: covertekst)
voedingsleer --- samenstelling van voedingsmiddelen --- voedingsstoffen --- Voedingsmiddelen samenstelling tabellen --- Voedingsmiddelentabellen --- Voedingsstoffen --- 641.1 --- Voedingsmiddelen : samenstelling --- 613.21 --- voeding --- Nutritionary hygiene. Diet --- Netherlands --- Voedingsmiddelen; samenstelling; tabellen
Choose an application
641.1 --- Eiwitten --- Koolhydraten --- Vitaminen --- Voedingsmiddelen --- Brochure --- voedingsleer --- voedingsmiddelen --- 642.4 --- voedingsleer - algemeen --- 612.392.5 --- Voedingsleer --- voeding --- voedingstafels --- Nutritionary hygiene. Diet --- voedingsstoffen --- voedingswaarde --- analytische chemie (scheikunde) --- tabellen --- voedingsmiddelentabellen --- voedingsmiddelentechnologie --- 613.2 --- Dieet --- 628.4 --- (zie ook: voedingshygiëne)
Choose an application
Food Analysis --- Food --- Aliments --- tables --- Composition --- 613.2 --- -Foods --- Dinners and dining --- Home economics --- Table --- Cooking --- Diet --- Dietaries --- Gastronomy --- Nutrition --- Voedingsleer. Dieet --- -Tables --- -Voedingsleer. Dieet --- Voedingsmiddelen: samenstelling: tabellen --- Voedingsmiddelentabellen --- 628.4 --- Voeding --- Voedingsleer --- Voedingsmiddelen --- Foods --- Composition&delete& --- Tables --- Voedingsleer; algemeen --- Agrotechnology and Food Sciences. Human Nutrition --- Nutrients. --- Tables. --- tables. --- Food analysis --- Primitive societies --- Food - Composition - Tables --- Analysis.
Choose an application
641.1 --- 664.017 --- 664.017 Properties of preserved foods and foodstuffs. Food quality --- Properties of preserved foods and foodstuffs. Food quality --- 641.1 Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value --- Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value --- Voedingsmiddelen: samenstelling: tabellen --- Food --- Composition --- Voedingsmiddelentabellen
Choose an application
voeding --- voedingstafels --- Nutritionary hygiene. Diet --- voedingsleer --- voedingsmiddelen --- 613.2 --- Voedingsleer. Dieet --- voedingsmiddelenleer --- 612.392.5 --- 628.1 --- Voedingsmiddelentabel --- eiwitten --- koolhydraten --- vitaminen --- sportdranken --- voedingsdriehoek --- Voedingsleer --- 641.1 --- Voedingsmiddelentabellen --- Vlees --- Vis --- Zuivel --- Vetten --- Graanproducten --- Groenten --- Fruit --- Sportvoeding --- Vegetarische voeding --- Dranken --- Eiwitten --- Koolhydraten --- Vitaminen --- Voedingsmiddelen --- Brochure --- 547.9 --- 612.392.5 Calorific value of foods --- Calorific value of foods --- Voeding --- Body Mass Index --- Tabellen --- Voeding-Verzorging --- Voedingsdriehoek --- Gezondheid --- 628.5 --- voedingsvoorlichting --- Voedingsmiddel --- Tabel --- Verzorging-Voeding --- Gedrag --- Drank
Listing 1 - 10 of 10 |
Sort by
|