Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|
Choose an application
Voedingsmiddelen : bewaring --- Verpakkingen --- 664.200 --- Food --- Groceries --- Packaging --- Food handling. --- Food packaging --- Food science. --- Preservation. --- Packaging.
Choose an application
Agrotechnology and Food Sciences. Food Products --- Plant Products --- Voedingsmiddelen : bewaring --- Voedingsmiddelen : bereiding --- 664.8 --- Plant Products. --- Vegetables --- Processing
Choose an application
Extending the shelf-life of foods whilst maintaining safety and quality is a critical issue for the food industry. As a result there have been major developments in food preservation techniques, which are summarised in this authoritative collection. The first part of the book examines the key issue of maintaining safety as preservation methods become more varied and complex. The rest of the book looks both at individual technologies and how they are combined to achieve the right balance of safety, quality and shelf-life for particular products.Provides an authoritative review o
Food --- Preservation. --- Safety measures. --- Voedingsmiddelen : bewaring --- Voedingsmiddelen : bewaarmiddelen --- 664.2 --- Food preservation --- Food preservatives --- Preservation --- Safety measures --- Engineering --- Food Science and Technology --- Food additives. --- Food packaging --- Packaging.
Choose an application
Voedingsmiddelen --- Voedingsmiddelen : bewaring --- Voedingsmiddelentechnologie --- 664.2 --- Food --- Food preservation --- Food preservatives --- Preservation --- Food science and technology --- voedingstechnologie --- Food handling. --- Food packaging --- Food science. --- Preservation. --- Packaging.
Choose an application
Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen.De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen.Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.De hoofdauteur, Prof. Frank Devlieghere, leidt, samen met Prof. Mieke Uyttendaele, het Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP) dat deel uitmaakt van de vakgroep Voedselveiligheid en voedselkwaliteit van de Universiteit Gent. Hij is gespecialiseerd in de microbiologische aspecten van conservering van levensmiddelen en doet dit op een kwantitatieve en geïntegreerde manier, eigen aan een bio-ingenieur. Hij is coauteur van meer dan 150 wetenschappelijke publicaties die deel uitmaken van de Web of Science. Hij is medestichter van de technologische dienstverleningscellen Pack4Food en The Flemish cluster of Predictive Microbiology of Foods (CPMF²) en is tevens voorzitter van het excellentiecentrum Food2Know.
Conserveren van voedingsmiddelen --- Food --- Levensmiddelenindustrie. --- Microbiology --- Medical law --- Food science and technology --- voedingsmiddelen : conserveren --- Voedingsmiddelen : bewaring --- Voedingsmiddelen : microbiologie --- 664.3 --- Nutrition --- Preservation --- Belgique --- bewaarmiddelen --- toegepaste microbiologie --- voedingsmiddelenindustrie --- voedselproduktie --- voedselmicrobiologie --- contaminatie --- voorspellend modelleren --- reinigingstechnieken --- voedingstechnologie --- voedselinfectie --- voedselveiligheid --- voedselvergiftiging --- conserveren
Choose an application
Dit boek introduceert je in de wereld van het conserveren van levensmiddelen. Het leert je welke micro-organismen verantwoordelijk zijn voor het bederf van levensmiddelen en welke pathogenen geassocieerd zijn met voedselvergiftigingen.De kern van dit boek bestaat uit de diverse manieren waarop micro-organismen geremd of verwijderd kunnen worden in levensmiddelen om zo de houdbaarheid van een levensmiddel te verlengen en de microbiologische veiligheid te verhogen.Het geeft tevens aan hoe men op een kwantitatieve manier het effect van diverse conserveringssystemen kan voorspellen en hoe met reinigen en desinfectie de contaminatie tijdens de productie geminimaliseerd kan worden.De hoofdauteur, Prof. Frank Devlieghere, leidt, samen met Prof. Mieke Uyttendaele, het Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP) dat deel uitmaakt van de vakgroep Voedselveiligheid en voedselkwaliteit van de Universiteit Gent. Hij is gespecialiseerd in de microbiologische aspecten van conservering van levensmiddelen en doet dit op een kwantitatieve en geïntegreerde manier, eigen aan een bio-ingenieur. Hij is coauteur van meer dan 150 wetenschappelijke publicaties die deel uitmaken van de Web of Science. Hij is medestichter van de technologische dienstverleningscellen Pack4Food en The Flemish cluster of Predictive Microbiology of Foods (CPMF²) en is tevens voorzitter van het excellentiecentrum Food2Know. (flaptekst)
Bewaring (bewaarmiddelen, conserveermiddelen, houdbaarheid) --- Microbiologie --- Voedingshygiëne (voedselkwaliteit) --- 579.67 --- 579.67 Food microbiology --- Food microbiology --- levensmiddelen --- microbiologie --- Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Microbiology --- Food Microbiology. --- Medical law --- Food science and technology --- voedingsmiddelen : conserveren --- Voedingsmiddelen : bewaring --- Voedingsmiddelen : microbiologie --- 664.3 --- Conserveren van voedingsmiddelen --- Voedingsmiddelen ; microbiologie
Choose an application
The stability and shelf-life of a food product are critical to its success in the market place, yet companies experience considerable difficulties in defining and understanding the factors that influence stability over a desired storage period. This book is the most comprehensive guide to understanding and controlling the factors that determine the shelf-life of food products.
Voeding : kwaliteitscontrole --- Voedingsmiddelen : hygiëne --- Voedingsmiddelen : bewaring --- Voedingsmiddelen : risicoanalyse --- 664.75 --- Food --- Stored products --- Date marking of food --- Food dating --- Freshness dating of food --- Open code dating of food --- Open dating of food --- Open shelf-life dating of food --- Pull dates of food --- Shelf-life dating of food --- Shelf-life dating --- Storage --- Labeling --- Engineering --- Food Science and Technology --- Shelf-life dating. --- FOOD INSPECTION --- FOOD PRESERVATION --- STANDARDS
Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|