Narrow your search

Library

Hogeschool Gent (4)

KU Leuven (2)

UCLL (2)

Odisee (1)

Thomas More Kempen (1)

UHasselt (1)

ULB (1)

ULiège (1)

UNamur (1)

VIVES (1)


Resource type

book (4)


Language

Dutch (2)

English (2)


Year
From To Submit

2006 (1)

2004 (1)

2001 (1)

1992 (1)

Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Book
NEVO-tabel 2006 : Nederlands voedingsstoffenbestand 2006
Author:
ISBN: 9789051770384 9051770383 Year: 2006 Publisher: Den Haag : Stichting voeding Nederland. Voedingscentrum,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Van meer dan 1650 voedingsmiddelen is de hoeveelheid energie, eiwit, koolhydraten, vet, vetzuren, cholesterol, voedingsvezel, alcohol, water en een aantal vitamines en mineralen vermeld. De bron van herkomst van de gegevens staat in de broncodetabel, met een uitgebreide specificatie. In de bijlagen van deze tabel staan de samenstelling (in ingrediënten) van recepten en gemiddelde producten. Ook is aangegeven op welke merken de samenstelling van margarines, halvarines, bak- en braadvetten en frituurvetten is gebaseerd. Van het voorwoord, de inleiding en het register is ook de Engelse vertaling gegeven. (Bron: covertekst)


Book
NEVO-tabel 2001 : Nederlands voedingsstoffenbestand 2001
Author:
ISBN: 9051770375 Year: 2001 Publisher: Den Haag NEVO

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
McCance and Widdowson's The composition of foods
Authors: --- ---
ISBN: 0851863914 9780851863917 Year: 1992 Publisher: Cambridge : Royal society of chemistry,

Listing 1 - 4 of 4
Sort by