Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|
Choose an application
Kanker --- Milieu --- Carcinogeen --- Milieuverontreiniging --- Voedingsadditief --- Asbest --- Elektromagnetisme --- Haarkleuring --- Verf --- Deodorant --- Dioxine --- Mobiele telefoon --- Genetische manipulatie --- Pesticide --- Kunststof --- Passief roken
Choose an application
Nutritionary hygiene. Diet --- gezondheid --- voedingsgewoonten --- voedingskeuze --- voeding --- Smaak --- Voeding --- Voeding-Verzorging --- Voedingsgewoonten --- Voedingsindustrie --- Voedingsstoffen --- Voedseladditieven --- Chemie --- Geuren --- Ruiken --- Zintuigen --- Eten --- Verzorging-Voeding --- Voedingsgewoonte --- Voedingsstof --- Voedingsadditief --- Zintuig --- Grafische sector --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Nutritionary hygiene. Diet --- Chemistry of natural organic substances --- Food --- Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Composition. --- Food Chemistry --- voedselchemie --- water --- lipide --- proteine --- koolhydraat --- mineraal --- kleurstof --- voedingsadditief --- enzyme --- vitamine --- Food Chemistry. --- Chemistry of food --- Food, Chemistry of --- Food chemistry --- Composition --- Chemistry --- Analysis
Choose an application
Dit boek gaat over voedingsmiddelen die voor een welbepaald doel, een welomschreven doelgroep zijn bestemd: afslankers, sportbeoefenaars, zuigelingen en kleuters, bejaarden... Het beschrijft vooral de samenstelling, eigenschappen en toepassingen van deze middelen en producten.De eerste 3 hoofdstukken gaan over normale voeding waarbij het belang van een aangepaste voeding voor een goede gezondheid en optimale levensstijl uitdrukkelijk wordt aangeduid. Bijzondere aandacht gaat naar verband tussen voeding en welvaartsziekten, zoals atherosclerose en kanker. Een apart hoofdstuk behandelt de wetgeving omtrent voedingsmiddelen. Daarna komen de verschillende categorieën van nutriënten aan de orde en de bijzondere voeding die ermee verband houdt (vb. eiwitrijke voeding bij anorexie, eiwitarme bij nierlijders). Een volgende reeks hoofdstukken is gewijd aan producten voor specifieke bevolkingsgroepen. Vermageringsproducten krijgen een afzonderlijk hoofdstuk, net als de nieuwe trend: nu
Nutrition --- Dutch. --- dieet --- dieetleer --- voedingsleer --- sport --- Nutritionary hygiene. Diet --- baby's --- kleuters --- vermageringsdieet --- voedingshygiëne --- bejaarden --- 628.4 --- babyvoeding --- dieetvoeding --- vitaminen --- Dieetleer --- 613.2 --- Babyvoeding (zuigelingenvoeding) --- Voeding --- voedingshygiëne (voedingsgewoonten) --- Dieet --- Kindervoeding --- vetten --- Vitaminen (l-carnitine) --- Voedingsleer --- koolhydraten --- eiwitten --- dieet (diëtetiek) --- sondevoeding (enterale voeding) --- parenterale voeding (TPN) --- borstvoeding --- flesvoeding --- obesitas (vermageringsdieet) --- 628.44 --- Diététique --- Voedingsleer. Dieet --- Alimentation/Nutrition --- (zie ook: voedingshygiëne) --- (zie ook: lactatie) --- Voedingsmiddelen --- Gezondheidszorg --- Epidemiologie --- Wetgeving --- Ziekten --- Voedseladditieven --- Sport --- Bejaarden --- Kleuters --- Vitaminen --- Eiwitten --- Vetten --- Koolhydraten --- Mineralen --- Baby's --- Vermageren --- Diëten --- Voedingsmiddel --- Ziekte --- Voedingsadditief --- Oudere --- Kleuter --- Vitamine --- Proteïne --- Vet --- Koolhydraat --- Mineraal --- Baby --- Vermagering --- Onderzoek --- Ontwikkeling --- Leerlijn --- Gemeenschap --- School --- Buurt --- Technologie --- Maatschappij --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Voedingsleer --- Voeding --- Voeding-Verzorging --- Voedingsindustrie --- Voedingsmiddelen --- Voedingsstoffen --- Voedingssupplementen --- Voedseladditieven --- Conserveren van voedingsmiddelen --- Diëten --- Eten --- Eiwitten --- Koolhydraten --- Vetten --- Vitaminen --- Mineralen --- Spoorelementen --- Water --- Alcohol --- Additieven --- Graan --- Zuivelproducten --- Vlees --- Vissen --- Aardappelen --- Groenten --- Fruit --- Dranken --- Ondervoeding --- Obesitas --- Psychologie --- 612.392 --- 642.1 --- voeding --- Contaminanten --- Dieetleer --- Graanproducten --- Kant-en-klare maaltijden --- Melkproducten --- Oliën --- Overgewicht --- Reuk --- Smaak --- Vis --- Voedingswaarde --- Zoetwaren --- Psychologie van het eten --- 628.1 --- eiwitten --- vitaminen --- Body mass index --- Dieet --- voedingsmiddelen --- voedingsleer --- 612.392 Foodstuffs in general --- Foodstuffs in general --- kennis van voedings- en genotmiddelen afzonderlijk --- Verzorging-Voeding --- Voedingsmiddel --- Voedingsstof --- Voedingssupplement --- Voedingsadditief --- Conserveren (voeding) --- Proteïne --- Koolhydraat --- Vet --- Vitamine --- Mineraal --- Additief (voedsel) --- Zuivelproduct --- Aardappel --- Groente --- Drank --- Man --- Gezondheid --- Volwassene --- Flora en fauna --- Grafische sector --- Fauna --- Flora
Choose an application
Toxicology --- voeding --- voedselvergiftiging --- Food science and technology --- voedselveiligheid --- voedingshygiëne --- Alimentation --- Environnement --- Milieu --- Voeding --- 641.1 --- Academic collection --- 641.1/.3 voeding --- 663/664.004.12 voedselveiligheid --- #A9707A --- additieven --- bewaarmiddelen --- carcinogene stoffen --- contaminanten --- gezondheid --- kleurstoffen --- pesticiden --- radioactiviteit --- toxicologie --- wetgeving --- 628.1 --- Bewaarmiddelen --- Carcinogenen --- Contaminanten --- Geneesmiddelen --- Geurstoffen --- Industriële producten --- Kleurstoffen --- Mutagenen --- Mycotoxinen --- Nitrosaminen --- Pesticiden --- Pyrotoxische stoffen --- Radioactiviteit --- Smaakstoffen --- Technologische stoffen --- Teratogenen --- Toxicologie --- Vreemde stoffen --- Zware metalen --- contaminatie --- voedingsmiddelen --- 613.2 --- 628.5 --- Additieven --- Metalen-zware --- Toxiciteit --- Toxicologie (vergiftiging, intoxicatie) --- Voedingshygiëne --- Voedselcontrole --- levensmiddelensector --- voedingsindustrie --- 628.4 --- 664 --- Voeding : gevaarlijke stoffen --- antibiotica --- cadmium --- carcinogenen --- fluor --- groeihormoon --- hormonen --- koolwaterstoffen --- loodintoxicatie (bloedloodwaarden) --- metaalintoxicaties --- nitraat --- nitriet --- smaak --- toxicologie (intoxicatie, vergiftiging) --- voedingshygiëne (voedingsgewoonten) --- voedingsleer --- ecotoxicologie --- pesticide --- toxine --- voedingsadditief --- voedselchemie --- zware metalen --- Voeding en toxicologie --- Voedingsleer --- Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value --- Alimentation/Nutrition --- Kennis van voedings- en genotmiddelen; algemeen --- levensmiddelen --- (zie ook: sportvoeding) --- (zie ook: beroepskanker) --- (zie ook: endocrinologie) --- (zie ook: bedrijfshygiëne) --- (zie ook: voedingshygiëne) --- (zie ook: bestrijdingsmiddel) --- Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Chemistry --- Chemistry of Food Components --- 641.1 Foodstuffs from the point of view of properties. Nutritional value --- Chemistry of Food Components. --- Food --- Analysis --- Quality --- Food contamination --- 620 --- alimentation
Choose an application
Toxicology --- toxicology --- Nutritionary hygiene. Diet --- pharmacology --- farmacologie --- toxicologie --- Pharmacology. Therapy --- Alimentation --- Environnement --- Milieu --- Voeding --- Food contamination --- Food poisoning --- Food adulteration and inspection --- -Food poisoning --- -Food adulteration and inspection --- -#KVIV --- #ECO:01.13:economie sociaal duurzaam milieu ethiek --- 641.1 --- <88/3 --- voeding --- 2de volledig herwerkte druk 1986 --- additieven --- dieetleer --- milieu --- pesticiden --- voedingsmiddelen --- zware metalen --- Additieven --- Antibiotica --- Contaminanten --- Hormonen --- Kleurstoffen --- Koolwaterstoffen --- Mycotoxines --- Nitrosaminen --- Pesticiden --- Voedingshygiëne --- Voedingsmiddelen --- 613.2 --- 628.4 --- 628.9 --- 664 --- Voeding : gevaarlijke stoffen --- antibiotica --- carcinogenen --- hormonen --- koolwaterstoffen --- metaalintoxicaties --- radioactiviteit --- toxicologie (intoxicatie, vergiftiging) --- voedingshygiëne (voedingsgewoonten) --- voedingsleer --- ecotoxicologie --- pesticide --- toxine --- voedingsadditief --- voedselchemie --- Analysis of food --- Food --- Food, Pure --- Food inspection --- Inspection of food --- Pure food --- Adulterations --- Consumer protection --- Public health --- Sanitary chemistry --- Bacterial food poisoning --- Food intoxications --- Intoxications, Food --- Foodborne diseases --- Poisoning --- Contaminated food --- Foods, Contaminated --- Contamination (Technology) --- levensmiddelen --- (zie ook: beroepskanker) --- (zie ook: endocrinologie) --- (zie ook: bedrijfshygiëne) --- (zie ook: voedingshygiëne) --- (zie ook: bestrijdingsmiddel) --- Adulteration --- Inspection --- Contamination --- Geografie --- Sociale geografie --- Mens en Milieu. --- #KVIV --- Food adulteration and inspection. --- Food contamination. --- Food poisoning. --- Food contamination - Netherlands --- Food poisoning - Netherlands --- Food adulteration and inspection - Netherlands
Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|