Listing 1 - 10 of 18 << page
of 2
>>
Sort by

Book
Vis, schelp- en schaaldieren : een geïllustreerde gids met de beschrijvingen, aanvoertijden en bereidingswijzen van ruim 400 soorten uit zee en zoet water
Authors: --- ---
ISBN: 9027420203 9789027420206 Year: 1988 Publisher: Utrecht : Het Spectrum,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Honderd visgerechten
Authors: ---
ISBN: 9027408564 Year: 1976 Volume: vol 1729 Publisher: Utrecht Uitgeverij Het Spectrum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Verschillende vissoorten, bereiding van vis, court-bouillon, vissauzen, garnituren, recepten van zeevissen, zoetwater- en trekvissen, schaal- en schelpdieren en inktvissen. (Bron: covertekst)


Book
Vis natuurlijk : vis kennen en koken
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9034108910 Year: 1995 Publisher: Antwerpen Continental Publishing

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Poissons et fruits de mer de France = Fische & Meeresfrüchte Frankreichs = Pescados y mariscos de Francia = psapia & thallasina tès Gallia = Pesce e frutti di mare di Francia = Fish & sea produce of France = Vis & eetb. schelp & schaaldieren uit Frankrijk
Publisher: Paris Sopexa

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Vis is gezond! Een hart-vriendelijk kookboek voor fijnproevers
Authors: --- ---
ISBN: 9002181884 Year: 1990 Publisher: Antwerpen Standaard Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De vis- & schelpdierenbijbel : recepten voor soepen, voorgerechten, patés, terrines, salades en smakelijke hoofdgerechten
Author:
Year: 2009 Publisher: Utrecht Veltman Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Vis : zeevissen
Author:
Year: 2012 Publisher: Brussel

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Vis : zeevissen, platvissen
Author:
Year: 2012 Publisher: Brussel

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Vis : zoetwatervissen, trekvissen, warm gerookte vis, koud gerookte vis, gezouten en gedroogde vis, hom en kuit
Author:
Year: 2012 Publisher: Brussel

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De hele vis : het kookboek. Een nieuwe visie op koken en eten
Author:
ISBN: 9789045216492 Year: 2019 Publisher: [Uithoorn] Karakter Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 10 of 18 << page
of 2
>>
Sort by