Listing 1 - 10 of 67 << page
of 7
>>
Sort by

Book
The chemistry of oils and fats : sources, composition, properties and uses.
Author:
ISBN: 1405116269 Year: 2004 Publisher: Oxford : Blackwell,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

The three major macronutrients are proteins, carbohydrates, and lipids (oils and fats). This book is devoted to lipids, which are an important part of life for all of us. What are these materials in molecular terms? Where do they come from? What happens to them between the harvesting of crops and the appearance of the oils and fats in different products in the supermarket? How does nature produce these molecules and can we act on nature to modify the materials to increase their beneficial properties? How important are the minor products present in the fats that we consume? Since oils and fats vary, how can we analyse them? What are their physical, chemical and nutritional properties? How do the fats that we consume affect our health and well-being in both quantitative and qualitative terms? What are their major food and non-food uses? This book provides a broad source of reference on oils and fats chemistry for graduates entering the food and oleochemical industries, postgraduate researchers and nutritionists. It offers a point of entry to the detailed literature.

Keywords

Olie. --- Vetten.


Book
La résorption et le transport des acides gras. Conceptions nouvelles sur la digestion des graisses
Author:
Year: 1947 Publisher: Liége Paris Editions Desoer Masson

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Graisses --- Vetten --- 612.397.2


Book
Vetten
Author:
Year: 1997 Publisher: Den Haag ten Hagen & Stam

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Chemisch onderzoek van oliën en vetten
Author:
Year: 1946 Publisher: Antwerpen De Techniek

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Graisses --- Huiles --- Oliën --- Vetten --- 665.1/5


Book
Vetten in en uit de voeding
Authors: --- ---
ISBN: 9060168542 Year: 1990 Volume: vol 19 Publisher: Deurne Samsom Stafleu

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Bailey's industrial oil and fat products
Authors: ---
ISBN: 0471839574 0471839582 0471809519 9780471839583 9780471839576 Year: 1979 Publisher: New York, N.Y. Wiley

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Het grote weetjes- en doeboek over voeding
Authors: --- ---
ISBN: 9789044716542 Year: 2007 Publisher: Aartselaar Deltas

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit leuke weetjes- en doeboek geeft antwoord op al je vragen over voeding. Alle voedingsgroepen worden onder de loep genomen. Je komt te ween hoe je sterke botten en tanden krijgt en wat je moet doen om je fit en gezond te voelen. Daarnaast bevat dit boek ook heel veel leuke experimenten. Je kunt bijvoorbeeld een eierschaal laten verdwijnen of zelf kiemen kweken. Met de heerlijke recpten ontdek je bovendien hoe leuk het is om een gezonde, gevarieerde maaltijd samen te stellen. (Bron: covertekst)

Keywords

081793.jpg --- Voeding --- 628 --- Vetten --- Recepten --- Koken met kinderen


Book
Vet belangrijk. : Feiten en fabels over voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers
Authors: ---
ISBN: 9789026346521 Year: 2019 Publisher: Amsterdam Ambo / Anthos

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Vet is een cruciaal onderdeel van je lichaam. Het maakt hormonen, communiceert met je hersenen en levert energie. Hoewel je zonder vetweefsel niet zou kunnen leven, bestaan er over dit orgaan – ja, vet is een orgaan – veel vooroordelen. Overgewicht en obesitas vormen wereldwijd een groot probleem, maar in tegenstelling tot wat menigeen denkt zijn te veel eten en te weinig bewegen lang niet de enige oorzaken daarvan. De werking van ons vet is vele malen complexer.In dit verhelderende en onderhoudende boek behandelen dr. Mariëtte Boon en prof. dr. Liesbeth van Rossum de laatste wetenschappelijke inzichten over lichaamsvet en (over)gewicht en brengen ze de vele factoren in kaart die hierop van invloed zijn: van slaap tot stress en van erfelijke aanleg tot medicijngebruik, en tal van andere verborgen dikmakers. VET belangrijk laat zien hoe vet écht werkt en is een must read voor iedereen die wil weten hoe je op een slimme en effectieve manier een gezond gewicht kunt bereiken én behouden.

Memoir on the pancreas and on the role of pancreatic juice in digestive processes, particularly in the digestion of neutral fat
Authors: ---
ISBN: 0120928809 0120928809 Year: 1985 Publisher: London New York Sydney Cambridge University Press

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De cholesterolhype
Author:
ISBN: 9789085711711 Year: 2008 Publisher: Diemen Veen Magazines

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 10 of 67 << page
of 7
>>
Sort by