Listing 1 - 10 of 67 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
The three major macronutrients are proteins, carbohydrates, and lipids (oils and fats). This book is devoted to lipids, which are an important part of life for all of us. What are these materials in molecular terms? Where do they come from? What happens to them between the harvesting of crops and the appearance of the oils and fats in different products in the supermarket? How does nature produce these molecules and can we act on nature to modify the materials to increase their beneficial properties? How important are the minor products present in the fats that we consume? Since oils and fats vary, how can we analyse them? What are their physical, chemical and nutritional properties? How do the fats that we consume affect our health and well-being in both quantitative and qualitative terms? What are their major food and non-food uses? This book provides a broad source of reference on oils and fats chemistry for graduates entering the food and oleochemical industries, postgraduate researchers and nutritionists. It offers a point of entry to the detailed literature.
Choose an application
Machine elements --- Motorcars engineering --- vetten (technologie) --- aandrijftechniek
Choose an application
Alimentation --- Diététique --- Gezondheidszorg --- Soins de santé --- Voeding --- Voedingsleer --- voedingsleer --- vetten --- voedingsvetten --- Vetten: voedingsleer
Choose an application
Petroleum technology. Petrochemistry --- Huiles et graisses --- Oils and fats --- Olien en vetten --- vetten --- oliën --- zeep --- Animal oils --- Fats --- Grease --- Oil --- Lubrication and lubricants --- Rendering industry --- Oils and fats. --- Olie --- Technologie --- Vetten --- Olie. --- Technologie. --- Vetten.
Choose an application
Dit leuke weetjes- en doeboek geeft antwoord op al je vragen over voeding. Alle voedingsgroepen worden onder de loep genomen. Je komt te ween hoe je sterke botten en tanden krijgt en wat je moet doen om je fit en gezond te voelen. Daarnaast bevat dit boek ook heel veel leuke experimenten. Je kunt bijvoorbeeld een eierschaal laten verdwijnen of zelf kiemen kweken. Met de heerlijke recpten ontdek je bovendien hoe leuk het is om een gezonde, gevarieerde maaltijd samen te stellen. (Bron: covertekst)
081793.jpg --- Voeding --- 628 --- Vetten --- Recepten --- Koken met kinderen
Choose an application
Vet is een cruciaal onderdeel van je lichaam. Het maakt hormonen, communiceert met je hersenen en levert energie. Hoewel je zonder vetweefsel niet zou kunnen leven, bestaan er over dit orgaan – ja, vet is een orgaan – veel vooroordelen. Overgewicht en obesitas vormen wereldwijd een groot probleem, maar in tegenstelling tot wat menigeen denkt zijn te veel eten en te weinig bewegen lang niet de enige oorzaken daarvan. De werking van ons vet is vele malen complexer.In dit verhelderende en onderhoudende boek behandelen dr. Mariëtte Boon en prof. dr. Liesbeth van Rossum de laatste wetenschappelijke inzichten over lichaamsvet en (over)gewicht en brengen ze de vele factoren in kaart die hierop van invloed zijn: van slaap tot stress en van erfelijke aanleg tot medicijngebruik, en tal van andere verborgen dikmakers. VET belangrijk laat zien hoe vet écht werkt en is een must read voor iedereen die wil weten hoe je op een slimme en effectieve manier een gezond gewicht kunt bereiken én behouden.
628.4 --- sport --- bewegingsopvoeding --- voeding --- Vetten ; voedingsleer --- Vetcellen --- Zwaarlijvigheid --- Overgewicht
Choose an application
Vetten. Verteerbaarheid. --- Pancréas. Secrétion. --- Graisses. Digestion. --- Alvleesklier. Afscheiding.
Choose an application
Cholesterol --- Cholesterolverlagende middelen --- Cardiologie --- Vetten --- Hart- en vaatziekten --- 605.12 --- cholesterol --- Vet --- Hart- en vaatziekte
Listing 1 - 10 of 67 | << page >> |
Sort by
|