Narrow your search
Listing 1 - 10 of 10
Sort by

Book
Heerlijk puur : het ultieme kook- en handboek over biologisch koken
Author:
ISBN: 9789089311917 Year: 2011 Publisher: Gent Borgerhoff & Lamberigts


Book
Model kitchen
Author:
ISBN: 9789491513053 Year: 2012 Publisher: Antwerp Dragonetti


Book
De helden van het pure eten
Authors: --- ---
ISBN: 9789460581427 Year: 2015 Publisher: Antwerpen Luster


Book
De heerlijke keuken : biodiversiteit op tafel.
Authors: ---
ISBN: 9021582112 Year: 2004 Publisher: Utrecht Kosmos-Z & K Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Kan onze aarde onze eetlust wel aan? De (h)eerlijke keuken geeft als eerste kookboek een eerlijk antwoord op deze vraag. Met meer dan 120 heerlijke internationale recepten wordt het effect van ons eetgedrag op onze natuurlijke omgeving zichtbaar gemaakt. Want wat is nu het verschil tussen aardbeien in de zomer en in de winter, en tussen kasaardbei en een aardbei uit eigen tuin? Geniet van Vuurwerkbroodjes, Tortilla met zalm en spinazie, Nigeriaanse notensoep en Sabayon met kriekenbier, en bepaal aan de hand van de ecologische voetafdruk wat uw invloed is op de natuur.


Book
Wat de pot schaft : frisse recepten voor een duurzame keuken.
Authors: ---
ISBN: 9789058267931 Year: 2012 Publisher: Leuven Davidsfonds


Book
Diabeet
Author:
ISBN: 9789022329504 902232950X Year: 2014 Publisher: Antwerpen Manteau

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Thomas Van de Water is fotograaf, leraar fotografie, food-blogger en vooral een bon vivant, smulpaap, lekkerbek... Wat velen echter niet weten, is dat Thomas ook diabeet is. En wat velen ook niet weten: het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Een tijdje geleden dacht hij: waarom mijn verschillende passies niet eens combineren met mijn diabetes? Op zijn veelgelezen en -geprezen blog filet-pur.be combineerde hij reeds langer food en fotografie. Tijd dus voor een nieuwe uitdaging: een kookboek voor diabeten en andere lekkerbekken. Diabeet is een boek met beproefde recepten die zich door de jaren heen gevormd hebben. Van klassiekers tot frisse, hedendaagse gerechten. Van een eenvoudige soep over een smakelijk belegde boterham tot een feestelijke maaltijd of een heerlijk dessert. Allemaal goed voor diabeten én niet-diabeten. Alle gecheckt en gedubbelcheckt door Marianne en Iris, twee diëtistes die ook de voedingswaarden hebben berekend. Gerechten met als rode draad: evenwicht. Een evenwicht tussen groenten, fruit, vis, vlees, koolhydraten... En bovenal een evenwicht tussen gezond eten en genieten.


Book
Lekker ecologisch! : ruim 500 recepten en een schat aan informatie.
Authors: ---
ISBN: 9789081612869 Year: 2013 Publisher: Berchem VELT


Book
De basis van natuurlijke voeding : lekker meegenomen : 365 ingrediënten, 14 basisrecepten
Author:
ISBN: 9789082343021 Year: 2015 Publisher: Turnhout Dirk Baelus

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

De basis van natuurlijke voeding Dirk Baelus selecteerde in dit boek 365 topingrediënten en 14 basisrecepten die voor iedereen haalbaar zijn. Geen ingewikkelde recepten of culinaire hoogstandjes, maar voeding die je gezonder en energieker maakt.


Book
Puur eten dat je gelukkig maakt 2
Author:
ISBN: 9789401426145 Year: 2015 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Algues marines comestibles -- Recettes --- Aliments naturels -- Recettes --- Cheese -- Use in cooking --- Cookery (Cheese) --- Cookery (Fish) --- Cookery (Marine algae) --- Cookery (Meat) --- Cookery (Natural foods) --- Cookery (Sea food) --- Cookery (Seafood) --- Cookery (Seaweed) --- Cookery (Shellfish) --- Cookery (Vegetables) --- Cooking (Cheese) --- Cooking (Fish) --- Cooking (Health foods) --- Cooking (Marine algae) --- Cooking (Meat) --- Cooking (Natural foods) --- Cooking (Organic foods) --- Cooking (Sea food) --- Cooking (Seafood) --- Cooking (Seaweed) --- Cooking (Shellfish) --- Cooking (Vegetables) --- Cooking with cheese --- Cooking with marine algae --- Cooking with seafood --- Cooking with shellfish --- Crustacés -- Recettes --- Cuisine (Algues marines) --- Cuisine (Aliments naturels) --- Cuisine (Crustacés) --- Cuisine (Fromage) --- Cuisine (Fruits de mer) --- Cuisine (Légumes) --- Cuisine (Poisson) --- Cuisine (Poissons d'eau douce) --- Cuisine (Poissons de mer) --- Cuisine (Produits de la pêche) --- Cuisine (Viande) --- Cuisine de la mer --- Desserten --- Desserten -- Recepten --- Desserts --- Desserts -- Recettes --- Fromage -- Recettes --- Fruits de mer -- Recettes --- Groenten -- Recepten --- Groenten in de keuken --- Health foods --- Kaas -- Recepten --- Koken met kaas --- Koken met schaaldieren --- Koken met zeevruchten --- Koken met zeewier --- Kookkunst (Eetbare zeevis,schaal- en schelpdieren) --- Kookkunst (Groenten) --- Kookkunst (Kaas) --- Kookkunst (Natuurvoeding) --- Kookkunst (Schaaldieren) --- Kookkunst (Vis) --- Kookkunst (Vlees) --- Kookkunst (Zeevruchten) --- Kookkunst (Zeewier) --- Légumes -- Recettes --- Marine algae -- Use in cooking --- Nagerechten --- Natuurvoeding -- Recepten --- Poisson -- Recettes --- Schaaldieren -- Recepten --- Seafood -- Use in cooking --- Seaweed cookery --- Seaweed cooking --- Shellfish -- Use in cooking --- Viande--Recettes --- Vis -- Recepten --- Vlees--Recepten --- Zeewier -- Recepten --- Bee Collection --- Kookboek --- PXL-Central Office 2016 --- kookboek --- eetpatroon

Listing 1 - 10 of 10
Sort by