Narrow your search
Listing 1 - 10 of 21 << page
of 3
>>
Sort by

Book
Bon, chef! werken als kok
Authors: --- ---
ISBN: 9789052110745 Year: 2016 Publisher: Zoetermeer SVH

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Koken --- Koks


Book
Werken als kok: werkboek
Authors: ---
ISBN: 9789052110929 Year: 2016 Publisher: Zoetermeer SVH

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Koken --- Koks


Book
Zelfstandig werkend kok: werkboek
Author:
ISBN: 9789052110936 Year: 2017 Publisher: Zoetermeer SVH

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Koken --- Koks


Book
In memoriam Frans Koks
Year: 2004

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Gastronautentocht
Authors: ---
ISBN: 9070447908 Year: 1986 Publisher: Brussel BRT

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Kwizien : nieuwe recepten
Authors: ---
ISBN: 9050960235 Year: 1985 Publisher: Brussel BRT

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Van aperitief tot poeskaffee
Authors: ---
ISBN: 9050960421 Year: 1988 Publisher: Brussel BRT. Nederlandse Uitzendingen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Alle kwizien-recepten
Authors: ---
ISBN: 9050960626 Year: 1989 Publisher: Brussel BRT. Dienst Pers en Publikaties

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Kwizien 3 : nieuwe recepten van televisiekok Etienne Cocquyt
Authors: ---
ISBN: 9070447983 Year: 1986 Publisher: Leuven Ceuterick

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De kok
Authors: --- ---
ISBN: 9789044819328 Year: 2024 Publisher: Hasselt Amsterdam New York Clavis

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

De kok maakt gezond en lekker eten klaar. Dat doet hij in een grote keuken, vaak in een restaurant. Iedere dag worden er verse groenten, vlees en vis geleverd. Alles wordt voorbereid en staat klaar. Als het restaurant dan opengaat, kan iedere klant kiezen uit de menukaart. De chef maakt samen met het hele keukenteam de gerechtjes klaar. Ieder heeft zijn taak, zodat het snel vooruit gaat. Alles wordt mooi op het bord gelegd, en het smaakt superlekker!

Listing 1 - 10 of 21 << page
of 3
>>
Sort by