Narrow your search
Listing 1 - 10 of 18 << page
of 2
>>
Sort by

Book
Lekkers van om de hoek
Authors: --- ---
ISBN: 9789044844825 Year: 2022 Publisher: Hasselt Clavis

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Van ontbijsjes tot moestuinpesto, van pompoenkoekjes tot regenboogatjar, en van perencrumble tot schilderijbrood … Met dit boek duiken kinderen én hun ouders, zus, vriend, tante of meester de keuken in om samen de lekkerste recepten te maken, met ingrediënten van om de hoek. Je leert ook een aantal boeren kennen, die je meenemen naar hun boerderij, en jou hun favoriete recepten laten zien. In De Kookhoek leer je niet alleen hoe je recepten kunt maken, maar ook waar je eten vandaan komt. Want hoe groeit een appel, waar vind je tomaten en hoe wordt kaas gemaakt. In dit boek ontdek je alles over lekkers om de hoek. (bron: covertekst)


Book
Een wereld vol lekkers
Authors: ---
ISBN: 9789047713241 Year: 2021 Publisher: Rotterdam Lemniscaat

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Smul van dit verrukkelijke overzicht van lekkernijen van over de hele wereld. &#13;Lees hoe ja van de eenvoudige combinatie van meel en water ontelbare noedel- en pastasoorten worden gemaakt, kom erachter waarom je moet huilen als je een ui snijdt, ontdek hoe kaas wordt gemaakt en verwonder je over de rijkdom van de natuur bij het zien van allerlei appel- en peersoorten. &#13;Het water loopt je in de mond terwijl je je ogen de kost geeft in dit schitterend geïllustreerde naslagwerk en leest over alle wonderlijke en bekende spijzen. &#13;Proef de wereld zonder een stap buiten de deur te hoeven zetten.&#13; Geïllustreerde encyclopedie over etenswaren, gerechten en ingrediënten van over de hele wereld. De hoofdstukken zijn onderverdeeld in soorten voedsel. De illustraties zijn zeer gedetailleerde tekeningen. De tekst gaat in op de oorsprong van al het lekkers, legt uit wat iets is of hoe het bereid wordt.


Book
Koken met onkruid : feestelijk.
Authors: ---
ISBN: 9020938223 Year: 1999 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Gekruid & geroerd.
Authors: ---
ISBN: 9020948466 Year: 2002 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Feestelijk koken met Leffe
Authors: ---
ISBN: 9044309102 Year: 2003 Publisher: [Antwerpen] The House of Books

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De grote Larousse van de gastronomie: encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen
Author:
ISBN: 9021013967 Year: 1990 Publisher: Ede Zomer & Keuning

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Goed koken : en wat je daarvoor moet weten
Author:
ISBN: 9789046811221 Year: 2011 Publisher: Z.p. Nieuw Amsterdam

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Food : het grote ingrediëntenboek
Author:
ISBN: 9044302477 Year: 2007 Publisher: Vianen The House of Books

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

: die Ganze Welt der Lebensmittel


Book
Ingrediëntenwijzer : smaken, texturen, recepten
Authors: ---
ISBN: 9054266015 Year: 1992 Publisher: Amsterdam De Lantaarn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

999


Periodical
VMT's ingrediëntenwijzer
Year: 2013 Publisher: Capelle aan den Ijssel

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 10 of 18 << page
of 2
>>
Sort by