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In addition to being one of the United States' largest pork producers, North Carolina is home to a developing niche market of pasture-raised pork. In Real Pigs Brad Weiss traces the desire for "authentic" local foods in the Piedmont region of central North Carolina as he follows farmers, butchers, and chefs through the process of breeding, raising, butchering, selling, and preparing pigs raised on pasture for consumption. Drawing on his experience working on Piedmont pig farms and at farmers’ markets, Weiss explores the history, values, social relations, and practices that drive the pasture-raised pork market. He shows how pigs in the Piedmont become imbued with notions of authenticity, illuminating the ways the region's residents understand local notions of place and culture. Full of anecdotes and interviews with the market's primary figures, Real Pigs reminds us that what we eat and why have implications that resonate throughout the wider social, cultural, and historical world.
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Pork --- Cooking (Pork) --- Meat hygiene. --- Safety measures.
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Un vent de panique souffle sur la filière cochon depuis que l’OMS l’a confirmé fin 2015 : les charcuteries sont cancérogènes, directement responsables du cancer de l’intestin. Aussi appelé « cancer colorectal », c’est le plus fréquent chez les non-fumeurs. Principal coupable : la charcuterie traitée au nitrate de potassium et au nitrite de sodium. Les industriels jurent que ces additifs sont indispensables pour protéger le public contre certaines bactéries. C’est un mensonge. En réalité, ils servent à accélérer la fabrication, à donner à la chair une appétissante couleur rosée, à baisser les coûts de production et à maximiser les profits. Fruit de cinq années d’enquête dans les archives administratives et médicales, ce livre dévoile l’histoire secrète des « charcuteries modernes » optimisées par la chimie. Popularisés par quelques entrepreneurs de Chicago, les knacks et les jambons nitrés ont conquis toute la planète en évinçant les charcuteries traditionnelles, plus longues à fabriquer. Face à ce scandale sanitaire, les charcutiers français, dépositaires d’un patrimoine gastronomique authentique, sauront-ils relever le défi d’une charcuterie honnête, sans cosmétiques et surtout sans victimes ?
Cooking (Pork) --- Smoked meat --- Food --- Pork industry and trade --- Food of animal origin
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Cooking (Beef) --- Cooking (Meat) --- Cooking (Pork) --- Cooking (Veal) --- 641.5 kookkunst --- 641.55 recepten --- C5 --- voeding --- kookboek --- Maatschappelijke organisaties en maatschappelijk leven
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Housekeeping --- Cookery (Meat) --- Cookery (Pork) --- Cooking (Meat) --- Cooking (Pork) --- Cooking with pork --- Cuisine (Porc) --- Cuisine (Viande de porc) --- Cuisine (Viande) --- Koken (Varkensvlees) --- Koken met varkensvlees --- Kookkunst (Varkensvlees) --- Kookkunst (Vlees) --- Porc (Viande) -- Recettes --- Pork -- Use in cooking --- Viande--Recettes --- Vlees--Recepten --- cookbooks
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