Listing 1 - 10 of 63 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Eerste stap naar een nieuwe manier van eten, waarvan is bewezen dat het je energiepeil in enkele weken tijd spectaculair doet stijgen! Verkeerde of onaangepaste voeding is een van de belangrijkste oorzaken van langdurige en vaak ‘onverklaarbare’ vermoeidheid. Afhankelijk van je specifieke medische probleem adviseert dr. Peter Aelbrecht het ‘antitoxisch’ of het ‘immuunregulerend’ eetplan. Beide eetplannen zijn gluten-, lactose- en suikervrij. In dit kookboek vind je: een duidelijke verklaring waarom je bepaalde producten tijdelijk of definitief achterwege moet laten, gemakkelijke recepten voor ontbijt, voorgerechten, lunches, soepen, sauzen, hoofdmaaltijden en desserts, gezonde alternatieven voor ongezonde tussendoortjes, dranken en sauzen, heerlijke recepten voor zelfgemaakt glutenvrij brood, een lijst met producten die onontbeerlijk zijn in je voorraadkast. Onmisbaar kookboek voor mensen met ernstige energieproblemen (CVS, burn-out, fibromyalgie, depressie) en iedereen die zich fitter en vitaler wil voelen.
Choose an application
In ‘Smaakvol’ laat Elise Van de Poele zien wat voor haar de essentie van lekker eten is: koken met lokale, pure en duurzame ingrediënten. Vlees, vis en zuivel zijn de smaakmakers, maar lokale plantaardige ingrediënten spelen de hoofdrol. Ze leert je hoe je op een eenvoudige manier kunt genieten van het lekkers in je omgeving. Gezellig koken, goed eten én bijdragen aan een gezondere en groenere toekomst, dat wil toch iedereen?
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Listing 1 - 10 of 63 | << page >> |
Sort by
|