Narrow your search
Listing 1 - 10 of 13 << page
of 2
>>
Sort by

Book
Recepten van de Haagsche kookschool
Author:
Year: 1921 Publisher: 's-Gravenhage, : De Gebroeders van Cleef,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Cooking, Dutch.


Book
Het kookboek van de eeuw : de beste Nederlandse recepten
Authors: --- ---
ISBN: 9021585529 Year: 1999 Publisher: Utrecht Kosmos-Z en K

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Cooking, Dutch


Book
Groot keukenboek : keus van voorschriften tot het toebereiden van allerlei spijzen
Author:
Year: 1900 Publisher: Brussel : Gent : Moens; Tavernier,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Traditionele streekproducten : gastronomisch erfgoed van Nederland.
Author:
ISBN: 9054390700 Year: 1998 Publisher: Doetinchem Elsevier bedrijfsinformatie

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Cooking, Dutch --- Food crops


Book
Het Nederlandse kookboek 1510-1945 : Een bibliografisch overzicht
Author:
ISBN: 9789004612020 Year: 1995 Publisher: Leiden ; Boston : Brill,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Een bibliografisch overzicht.

Keywords

Cooking --- Cooking, Dutch


Book
De cierlyke voorsnydinge aller tafel-gerechten; onderwijsende hoe allerhande spijzen, zo wel op de vork, als zonder de zelve, aardiglik konnen voorgesneden, en in bequame ordre omgedient worden.
Author:
Year: 1668 Publisher: t'Amsterdam : by Hieronymus Sweerts,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Luilekkerland : 400 jaar koken in Nederland
Authors: ---
ISBN: 9789462987395 9462987394 Year: 2018 Publisher: Amsterdam AUP

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

SAMENVATTING: "Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Kookte men in de Gouden Eeuw met yoghurt? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop? Aan de hand van de rijke verzameling kook- en receptenboeken van de Amsterdamse Universiteitsbibliotheek pakken Onno Kleyn en zijn dochter Charlotte onderhoudend en zintuiglijk uit over wat we gisteren en vandaag op tafel zetten. Thema's als groente, ongelijkheid, gevogelte, vet, presentatie en exotisme worden door de eeuwen heen gevolgd. Met curieuze details, smakelijke weetjes en meer dan zestig recepten uit kookboeken van 1580 tot en met 1980 gaat 'Luilekkerland' snoepend door de Hollandse keuken van weleer."


Book
Delicious December
Author:
ISBN: 1438449151 9781438449159 9781438449135 1438449135 Year: 2014 Publisher: Albany

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

"Food and history combine in this exploration of the Dutch influence on American holiday traditions. Includes more than one hundred easy-to-make holiday recipes"--Provided by publisher.


Book
Een secreet-boeck uit de zeventiende eeuw over parfumeren, konfijten en koken
Authors: ---
ISBN: 9070667045 Year: 1983 Publisher: Antwerpen De Schutter

Listing 1 - 10 of 13 << page
of 2
>>
Sort by