Narrow your search

Library

KBR (7)

EHC (6)

KADOC (3)

UCLL (3)

Thomas More Kempen (2)

LUCA School of Arts (1)

Odisee (1)

Thomas More Mechelen (1)

VIVES (1)

VUB (1)


Resource type

book (8)


Language

Dutch (7)

English (1)


Year
From To Submit

2015 (2)

2013 (2)

2012 (2)

2011 (2)

Listing 1 - 8 of 8
Sort by

Book
12 maanden groente : gezonde, razendsnelle, overheerlijke, eenvoudige, natuurlijke, te gekke bereidingen
Authors: ---
ISBN: 9789058267740 Year: 2011 Publisher: Leuven Davidsfonds Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Wanneer is welke groente op haar best? We weten het nauwelijks. Nochtans levert elk seizoen een ander assortiment van groenten, die dan vol vitaminen en smaak zitten. Seizoengebonden eten is niet enkel goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu en je portemonnee. In dt boek vind je 43 seizoengroeten met een veelvoud aan eenvoudige recepten en bereidingen. Zowel gezonde klassiekers als vergeten groenten krijgen een plaatsje. Van schorseneren en savooiekool met pesto, radijsjes met courgette in de wok tot pikante selder met rozijntjes: met deze creatieve recepten breng je dagelijks groenten op je bord - snel, eenvoudig en toch telkens anders! Met de handige groentetabel in dit boek kun je snel opzoeken in welke maanden iedere groeten het lekkerst is. Stem je voeding bovendien af op je bloedgroep voor een positieve invloed op je lichaam èn geest. De overzichtelijke bloedgroepen-groetetabel helpt je op weg.


Book
Vergeten groenten
Authors: ---
ISBN: 9789089893611 Year: 2011 Publisher: Arnhem Terra

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Het lekkerste terras : kweek zelf je groenten en kruiden in potten: weinig ruimte? Veel smaak! Handige tips en heerlijke recepten
Authors: ---
ISBN: 9789058269348 Year: 2013 Publisher: Leuven Davidsfonds Uitgeverij


Book
Stoemp BXXL : een Brusselse mengelmoes van verhalen en recepten
Authors: --- ---
ISBN: 9789401426015 Year: 2015 Publisher: Tielt Lannoo


Book
Angelo's groentetuin : zelf tuinieren was nog nooit zo leuk.
Authors: ---
ISBN: 9789058268464 Year: 2012 Publisher: Leuven Davidsfonds


Book
Recipes from and for the garden : how to use and enjoy your bountiful harvest
Authors: ---
ISBN: 1280772271 9786613683045 1603446591 9781603446594 9781603445788 1603445781 Year: 2012 Publisher: College Station, Tex. : Texas A&M University Press,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Veteran gardener Judy Barrett offers readers more than a hundred simple recipes for using, enjoying, and enhancing the bounty of their gardens. These easy recipes-some old family favorites, others created by Barrett, and still others from cooks and gardeners she admires-encourage home gardening for everyone. In her familiar and relaxed style, Barrett shows readers how to use the plentiful harvests of common vegetables (such as beans, squashes, cucumbers, and peppers), how to experiment with more exotic plants (like ginger and jujubes), and what to prepare for the freezer or pant


Book
Puur eten dat je gelukkig maakt 2
Author:
ISBN: 9789401426145 Year: 2015 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Algues marines comestibles -- Recettes --- Aliments naturels -- Recettes --- Cheese -- Use in cooking --- Cookery (Cheese) --- Cookery (Fish) --- Cookery (Marine algae) --- Cookery (Meat) --- Cookery (Natural foods) --- Cookery (Sea food) --- Cookery (Seafood) --- Cookery (Seaweed) --- Cookery (Shellfish) --- Cookery (Vegetables) --- Cooking (Cheese) --- Cooking (Fish) --- Cooking (Health foods) --- Cooking (Marine algae) --- Cooking (Meat) --- Cooking (Natural foods) --- Cooking (Organic foods) --- Cooking (Sea food) --- Cooking (Seafood) --- Cooking (Seaweed) --- Cooking (Shellfish) --- Cooking (Vegetables) --- Cooking with cheese --- Cooking with marine algae --- Cooking with seafood --- Cooking with shellfish --- Crustacés -- Recettes --- Cuisine (Algues marines) --- Cuisine (Aliments naturels) --- Cuisine (Crustacés) --- Cuisine (Fromage) --- Cuisine (Fruits de mer) --- Cuisine (Légumes) --- Cuisine (Poisson) --- Cuisine (Poissons d'eau douce) --- Cuisine (Poissons de mer) --- Cuisine (Produits de la pêche) --- Cuisine (Viande) --- Cuisine de la mer --- Desserten --- Desserten -- Recepten --- Desserts --- Desserts -- Recettes --- Fromage -- Recettes --- Fruits de mer -- Recettes --- Groenten -- Recepten --- Groenten in de keuken --- Health foods --- Kaas -- Recepten --- Koken met kaas --- Koken met schaaldieren --- Koken met zeevruchten --- Koken met zeewier --- Kookkunst (Eetbare zeevis,schaal- en schelpdieren) --- Kookkunst (Groenten) --- Kookkunst (Kaas) --- Kookkunst (Natuurvoeding) --- Kookkunst (Schaaldieren) --- Kookkunst (Vis) --- Kookkunst (Vlees) --- Kookkunst (Zeevruchten) --- Kookkunst (Zeewier) --- Légumes -- Recettes --- Marine algae -- Use in cooking --- Nagerechten --- Natuurvoeding -- Recepten --- Poisson -- Recettes --- Schaaldieren -- Recepten --- Seafood -- Use in cooking --- Seaweed cookery --- Seaweed cooking --- Shellfish -- Use in cooking --- Viande--Recettes --- Vis -- Recepten --- Vlees--Recepten --- Zeewier -- Recepten --- Bee Collection --- Kookboek --- PXL-Central Office 2016 --- kookboek --- eetpatroon

Listing 1 - 8 of 8
Sort by