Narrow your search
Listing 1 - 6 of 6
Sort by

Book
L'industrie frigorifique et son retentissement sur l'hygiène alimentaire
Author:
Year: 1937 Publisher: Paris Impr. M. Lavergne

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

613.28


Book
La question de l'alimentation carnée, ses sources diverses, le porc facteur essentiel. Rapport présenté au 1er congrès international d'élevage et d'alimentation
Author:
Year: 1911 Publisher: Bruxelles imprimerie F. Van Buggenhoudt

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

613.28


Book
Histoire de l'onanisme
Author:
ISBN: 2130464769 9782130464761 Year: 1994 Volume: 2888 Publisher: Paris PUF

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Dierlijke productie en consumptie in de 21ste eeuw : stakeholders ontwikkelen scenario's
Authors: --- ---
ISBN: 9051304307 Year: 2003 Publisher: Brussel Koning Boudewijnstichting


Book
Dierlijke productie en consumptie in Vlaanderen in 2020 : toekomstscenario's.
Authors: ---
ISBN: 9051304285 Year: 2003 Publisher: Brussel Koning Boudewijnstichting

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

In het kader van het project 'Toekomst van de dierlijke productie en consumptie in Vlaanderen' werd een dialoog opgestart. Doelstelling was om met alle stakeholders gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen over de toekomst van de dierlijke productie en consumptie in Vlaanderen. Er werden drie mogelijke toekomstscenario's ontwikkeld: 'De Koers', 'Europaneum Forum' en 'Global Bazar'. Deze scenario's worden in een rapport in verhaalvorm aantrekkelijk en toegankelijk beschreven en geduid. (Bron: www.kbs-frb.be)

Listing 1 - 6 of 6
Sort by