Narrow your search

Library

ULB (3)

KBR (2)

KU Leuven (1)

UNamur (1)


Resource type

book (7)


Language

English (4)

Dutch (2)

French (1)


Year
From To Submit

2019 (1)

2015 (1)

2005 (1)

1999 (1)

1988 (1)

More...
Listing 1 - 7 of 7
Sort by
The food lover's guide to Paris
Author:
ISBN: 0894806580 Year: 1984 Publisher: New York : Workman Pub.,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Practical mathematics in nuclear medicine technology
Authors: ---
ISBN: 9780932004673 0932004679 Year: 1999 Publisher: Reston, Va.: Society of Nuclear Medicine,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
ACM SIGGRAPH 2005 Educators program
Author:
Year: 2005 Publisher: New York : Association for Computing Machinery,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Explore the future of teaching and learning: virtual instructors, toys as teaching tools, individual versus community learning, and how computers can make education more engaging. In papers, panels, forums, and QuickTakes, educators and students share ideas, analysis, and discussion.


Book
La France gourmande : un guide de 400 vraies bonnes adresses et les recettes les plus savoureuses du terroir
Authors: --- ---
ISBN: 2082005372 Year: 1988 Publisher: Paris : Flammarion,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

The food lover's guide to France
Authors: --- ---
ISBN: 0894803069 Year: 1987 Publisher: New York : Workman Pub.,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De Japanse keuken
Authors: --- --- --- ---
ISBN: 9789089896520 Year: 2015 Publisher: Houten Terra

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De Japanse keuken : 165 gerechten met traditionele smaken
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789089898111 Year: 2019 Publisher: Amsterdam Terra

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

De Japanse keuken biedt een unieke kijk op het dagelijks leven op een Japanse boerderij aan de hand van heerlijke seizoensgerechten. De persoonlijke verhalen van Nancy Singleton Hachisu over eten, liefde, familie en haar leven op het Japanse platteland maken het voor elke Japanliefhebber tot een fantastisch boek. Singleton Hachisu ontrafelt het mysterie van de Japanse keuken door haar kennis van ingrediënten, benodigdheden en de essentiële technieken met elke thuiskok te delen. Met verse producten die te verkrijgen zijn op de markt en in de toko, maar ook vaak bij de supermarkt, bereid je eenvoudig de lekkerste gerechten.

Keywords

Listing 1 - 7 of 7
Sort by