Narrow your search
Listing 1 - 6 of 6
Sort by

Book
A reconnaissance of deltaic environment in the middle Eocene of the South-Central Pyrenees, Spain.
Author:
Year: 1970 Publisher: Den Haag s.n.

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Receptenleer : bereidingstechnieken en -processen
Authors: --- ---
ISBN: 9055741485 9789055741489 Year: 2005 Publisher: Baarn HB

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek geeft een overzicht van de principes van de voedselbereiding. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Tevens wordt veeel aandacht besteed aan de scheikundige processen die plaatsvinden tijdens de voedselbereiding In elk hoofdstuk wordt het gerecht als uitgangspunt genomen. Ieder heefdstuk wordt ingeleid door het onderwerp in een historisch perspectief te plaatsen. De algemene technieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld. (Bron: covertekst)


Book
Receptenleer : processen en technieken
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789055746170 9055746177 Year: 2013 Publisher: Amersfoort ThiemeMeulenhoff

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek geeft een overzicht van de principes voor het bereiden van voedsel. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Bij het ontwerp van de structuur van het boek is het gerecht als uitgangspunt genomen. Zowel de techniek als het proces worden kort beschreven. De algemene bereidingstechnieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld, met vermelding van de materialen waarmee de handelingen kunnen worden uitgevoerd. Ook de chemische processen die bij het bereiden van voedsel plaatsvinden krijgen in een apart hoordstuk aandacht. Bij dit boek hoort een HB E-Card. Met deze HB E-Card krijgen docenten en studenten van hogescholen en universiteiten online toegang tot video's van bereidingsstechnieken en animaties van biochemische processen. Receptenleer is bestemd voor studenten aan de opleidingen Voeding en Diëtetiek, Food & Business, Lerarenopleiding Consumptieve Techniek, Facility Management, Voedingsmiddelentechnologie, Koksopeleiding, Hotelschool (MBO en HBO).


Book
Receptenleer : processen en technieken
Authors: --- --- ---
Year: 2015 Publisher: Amersfoort : Thieme Meulenhoff,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Receptenleer : Processen en technieken
Authors: --- --- ---
Year: 2017 Publisher: Amersfoort : Thieme Meulenhoff,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Receptenleer : processen en technieken
Authors: --- --- ---
Year: 2013 Publisher: Amersfoort ThiemeMeulenhoff

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 6 of 6
Sort by