Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Dit boek geeft een overzicht van de principes van de voedselbereiding. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Tevens wordt veeel aandacht besteed aan de scheikundige processen die plaatsvinden tijdens de voedselbereiding In elk hoofdstuk wordt het gerecht als uitgangspunt genomen. Ieder heefdstuk wordt ingeleid door het onderwerp in een historisch perspectief te plaatsen. De algemene technieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld. (Bron: covertekst)
koken (voeding) --- voedingsleer --- Nutritionary hygiene. Diet --- Secondary education --- Higher education --- menuleer --- recepten --- receptenleer --- voedselbereidingen --- 629.2 --- Koken --- Kookboeken --- Kooktechnieken --- Recepten --- Voeding --- Algemene kookboeken --- Voedingsleer --- Menukunde --- Voeding-Verzorging --- Voedingsmiddelen : bereiding --- 641.5 --- Kookboek --- 641.5 Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- kookboek --- Verzorging-Voeding --- Groep --- Drank --- Gezondheid
Choose an application
Dit boek geeft een overzicht van de principes voor het bereiden van voedsel. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Bij het ontwerp van de structuur van het boek is het gerecht als uitgangspunt genomen. Zowel de techniek als het proces worden kort beschreven. De algemene bereidingstechnieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld, met vermelding van de materialen waarmee de handelingen kunnen worden uitgevoerd. Ook de chemische processen die bij het bereiden van voedsel plaatsvinden krijgen in een apart hoordstuk aandacht. Bij dit boek hoort een HB E-Card. Met deze HB E-Card krijgen docenten en studenten van hogescholen en universiteiten online toegang tot video's van bereidingsstechnieken en animaties van biochemische processen. Receptenleer is bestemd voor studenten aan de opleidingen Voeding en Diëtetiek, Food & Business, Lerarenopleiding Consumptieve Techniek, Facility Management, Voedingsmiddelentechnologie, Koksopeleiding, Hotelschool (MBO en HBO).
641.5 --- receptenleer --- 629.2 --- Recepten --- voeding --- Chemische processen --- Ingrediënten --- recepten --- 641.5 Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- Preparation of foodstuffs and meals. Cookery --- Algemene kookboeken --- ingrediënten --- koken (voeding) --- voedingsleer --- Nutritionary hygiene. Diet --- menuleer --- Secondary education --- kookboeken (genre) --- Higher education --- Koken --- Voedingsleer
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Koken --- Voedingsleer --- Kookboek --- Menukunde --- Voeding --- Verzorging-Voeding
Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|