Listing 1 - 9 of 9 |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Campylobacter --- Campylobacter --- Listeria --- Listeria --- foods --- foods --- Biological contamination --- Biological contamination --- identification. --- identification --- DNA. --- DNA --- Nucleic acids --- Nucleic acids --- Sampling --- Sampling --- Radioimmunoassay --- Radioimmunoassay --- Immunoenzyme techniques --- Immunoenzyme techniques --- Biotechnology --- Biotechnology --- Elga --- Elga
Choose an application
Choose an application
Politics --- politieke wetenschappen --- Belgium
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Produit alimentaire --- foods --- Listeria monocytogenes --- Pouvoir pathogène --- Pathogenicity --- Génotype --- genotypes --- Contamination biologique --- Biological contamination --- Modèle --- Models --- Stress --- pH --- 579.67 --- 579.869.1 --- 613.2.099 --- Listeriose (listeria) --- Voedselveiligheid --- 664.73 --- Food microbiology --- Listeria --- Food Science and Technology --- Food Science and Technology. --- 579.869.1 Listeria --- 579.67 Food microbiology
Choose an application
In het eerste deel wordt ingegaan op aspecten als wijze van monstername en transport, verdunning en bereiding van monsters en kleuring van micro-organismen. In deel 2 worden groepen voedingsmiddelen en diervoeders besproken. De delen 3 en 4 geven vervolgens aan hoe het onderzoek van de belangrijkste groepen van micro-organismen of soorten wordt uitgevoerd. In deel 5 wordt lijn- en omgevingsonderzoek behandeld. Er wordt besproken hoe en met welke materialen microbiologisch onderzoek van handen, lucht, water en omgeving plaatsvindt. Deel 6 behandeld de voedselveiligheid en deel 7 geeft informatie over snelle detectiemethoden. In deel 8 wordt ingegaan op desinfectantia, bacteriofagen, bacteriegroeiremmende stoffen en de fosfatasetest. Tabellen voor groepering en identificatie van micro-organismen staan weergegeven in deel 9. De bereiding van media en reagentia, nodig bij het microbiologisch onderzoek, staat vermeld in deel 10.
Bacteriën. --- Microbiologie. --- Schimmels. --- Voedingsmiddelen --- 579 --- microbiologie (lt) --- Voeding (lt) --- microbiologie --- voedingsmiddel --- voedselmicrobiologie --- microorganisme --- laboratoriumproef --- 579.67 --- #abib:almm --- Microbiologie --- Voedingshygiëne --- Voedingsleer --- Voedingsmiddelenanalyse --- 579.67 Food microbiology --- Food microbiology --- Nutritionary hygiene. Diet --- General microbiology --- voedingstechnologie --- levensmiddelenonderzoek --- microbiologische bepaling --- voedingschemie --- toegepaste microbiologie --- 57.083 --- biologie --- laboratoriummicrobiologie --- micro-organismen --- voedingsmiddelen --- voedingsmiddelenmicrobiologie --- voedingsmiddelenonderzoek --- voedingsmiddelentoxicologie --- voedselveiligheid --- PCR --- Voedselveiligheid --- Voedingsmicrobiologie
Choose an application
Listing 1 - 9 of 9 |
Sort by
|