Listing 1 - 9 of 9
Sort by

Book
Les roches carbonifères dans l'ancienne région minière de Flone: quelques résultats chiffrés d'analyse et leur signification.
Author:
Year: 1981 Publisher: Université de Liège

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Dissertation
Development and evaluation of the NASBA nucleic acid amplification system for detection of pathogenic campylobacters and Listeria monocytogenes in foods.
Author:
Year: 1996 Publisher: Gent : Universiteit Gent, Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Oost-Vlaamse voorzieningen voor personen met een handicap 1999
Authors: ---
Year: 2000 Publisher: Gent Provincieraad Oost-Vlaanderen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
La Belgique pour débutants: le labyrinthe belge: guide pratique
Authors: --- ---
Year: 2010 Publisher: Brugge La Charte

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
La réforme des assemblées nationales, régionales et communautaires : inventaire des solutions possibles et esquisse d'un modéle féderaliste
Authors: --- ---
Year: 1991 Publisher: Bruxelles Legast

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Dissertation
Air dynamics measurements and computer modeling of the melt blowing process

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Gedrag en virulentie van Listeria monocytogenes in minimaal behandelde levensmiddelen.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789081100755 Year: 2008 Publisher: Brussel FOD Volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu


Book
Microbiologie van voedingsmiddelen : methoden, principes en criteria.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9072072553 Year: 2003 Publisher: Houten Noordervliet Media

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

In het eerste deel wordt ingegaan op aspecten als wijze van monstername en transport, verdunning en bereiding van monsters en kleuring van micro-organismen. In deel 2 worden groepen voedingsmiddelen en diervoeders besproken. De delen 3 en 4 geven vervolgens aan hoe het onderzoek van de belangrijkste groepen van micro-organismen of soorten wordt uitgevoerd. In deel 5 wordt lijn- en omgevingsonderzoek behandeld. Er wordt besproken hoe en met welke materialen microbiologisch onderzoek van handen, lucht, water en omgeving plaatsvindt. Deel 6 behandeld de voedselveiligheid en deel 7 geeft informatie over snelle detectiemethoden. In deel 8 wordt ingegaan op desinfectantia, bacteriofagen, bacteriegroeiremmende stoffen en de fosfatasetest. Tabellen voor groepering en identificatie van micro-organismen staan weergegeven in deel 9. De bereiding van media en reagentia, nodig bij het microbiologisch onderzoek, staat vermeld in deel 10.


Book
Microbiologie van voedingsmiddelen : methoden, principes en criteria
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9072072774 Year: 2007 Publisher: Houten Noordervliet Media

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Listing 1 - 9 of 9
Sort by