Listing 1 - 10 of 41 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Als eerste fase in de productie van bier is er het maïscheproces. Dit houdt in dat er mout met water wordt gemengd. Het verkregen mengsel, beslag, moet enkele verwarmingscycli doorgaan om zo een juiste enzymering te verkrijgen. Deze cycli duren ongeveer twee uren. Daarna verkrijgt men het maïsche, waarvan de vloeibare fase, wort, wordt afgescheiden. De vaste stof, draf, wordt dan nog gewassen met waswater. Het wort kookt men alvorens het naar de gisttank te verpompen. Daar kan de productie van bier aanvatten. Het maïscheproces vraagt echter twee uren tijd van een arbeider om manueel de installatie te bedienen. Deze werknemer moet daarbij ook nog vroeg in de dag beginnen om het wort tijdig in de gisttank te krijgen. Dit eindwerk bestond er in het maïscheproces te automatiseren en wel in die zin dat een veilige automatische start en bewaking van het proces mogelijk is. Dit hield ook in dat de nodige aanpassingen aan de brouwzaal gemaakt dienden te worden. Via een telefoonkiezer wordt er
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Listing 1 - 10 of 41 | << page >> |
Sort by
|