Listing 1 - 4 of 4 |
Sort by
|
Choose an application
"In dit boek staan hapjes zoals kelewele (gebakken banaan) uit Ghana en matoke uit Uganda heerlijke soepen zoals okrasoep uit Sierra Leone voorgerechten met vlees zoals jollof rijst en bijgerechten als akla (oogbonenkoekjes). De Ethiopische schrijfster Tebereh Inquai is gespecialiseerd in de Afrikaanse keuken en laat de lezer kennismaken met nieuwe soorten brood of met speciale manieren om vis en groenten lekkerder klaar te maken. Verder bevat het boek recepten voor warme sauzen, zoete dranken, koffie, salades, gebak en andere Afrikaanse lekkernijen."
Sociology of culture --- Didactics of social education --- Nutritionary hygiene. Diet --- Regional documentation --- Africa
Choose an application
Choose an application
Afrikaanse recepten --- Recettes africaines --- voeding --- Recepten --- Afrika --- recepten --- Afrika.
Choose an application
Dit kookboek bevat recepten uit heel Afrika : van snacks zoals kelewele uit Ghana en matoke uit Oeganda, rijk gevulde soepen zoals okrasoep uit Sierra Leone tot het brood injera uit Eritrea an Ethiopië. (Bron: uitgeverscatalogus)
Listing 1 - 4 of 4 |
Sort by
|