Narrow your search

Library

Hogeschool Gent (1)


Resource type

book (1)


Language

Dutch (1)


Year
From To Submit

1995 (1)

Listing 1 - 1 of 1
Sort by

Book
Hygiëne voor management : handleiding voor managers in de levensmiddelenindustrie
Authors: --- --- ---
ISBN: 9023640179 Year: 1995 Publisher: Rijswijk Nijgh & Van Ditmar

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek is een bewerking van de Engelse uitgave 'Hygiene for management'. Het geeft in samenhangende vorm alle informatie die nodig is om in bedrijven en instellingen een beleid te kunnen vormen op het gebied van de voedselhygiëne. Dit betekent dat zowel de microbiologische aspecten, als de wetgeving aan de orde komen. De inhoud richt zich zowel op de grote productiebedrijven, als op het midden- en kleinbedrijf, zoals bijvoorbeeld de snackbar.Voor de manager bij deze bedrijven is het bewaken en controleren van de hygiëne een van de belangrijkste taken. Soms is het uitvoeren van controles en het nemen van steekproeven voldoende, echter steeds vaker gebeurt dit op basis van een samenhangend kwaliteitsbewakingsplan. Hiervoor wordt in dit boek uitgegaan van het uit de VS afkomstige HACCP-systeem.

Listing 1 - 1 of 1
Sort by