Listing 1 - 10 of 11 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Houdbaarheid is een zeer belangrijk thema binnen de voedingsmiddelenindustrie. Hoe langer een product houdbaar is, hoe langer het op de schappen kan liggen. Een langere houdbaarheid betekent meer en langere afzetkanalen. In deze uitgave wordt beschreven welke verschillende methoden en technieken toegepast kunnen worden voor uw producten. Er is aandacht voor de chemische-, microbiologische- en fysiche- houdbaarheid van producten In dit naslagwerk kunt u de belangrijkste zaken op het gebied van de houdbaarheid van voedingsmiddelen terugvinden. Het biedt u een basis met veel verdiepende informatie die u helpt bij het verbeteren van de houdbaarheid van uw producten.
Agrotechnology and Food Sciences. Food Sciences --- Food Preservation, Packaging and Storage. --- Voedingsmiddelen. --- 663.05 --- voedingsmiddelen --- voedingsmiddelenconservering --- 628.1 --- 629.9 --- Bewaren --- Voedingsmiddelen --- Voedingshygiëne --- Voedselbewaring --- Hygiëne --- Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen --- 663.05 Additions. Preservation. Aftertreatment --- Additions. Preservation. Aftertreatment --- Kennis van voedings- en genotmiddelen; algemeen --- Voedingsmiddelenconservering --- Voedingsmiddel --- Bewaring
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Social Sciences and Humanities. Development Studies --- Food Policy --- Food Security.
Choose an application
Dit boek biedt een compleet en actueel overzicht van alle zaken die spelen op het gebied van voedselveiligheid. Inhoud: wet- en regelgeving, overheidsbeleid, kwaliteitsborgsystemen (o.a. HACCP, ISO, BRC), calamiteitenprocedure, risicoanalyse en risicobeheersing, microbiologische, chemische en fysische risico's, controle en normen, trends, consumentenzaken en ethische aspecten.
Listing 1 - 10 of 11 | << page >> |
Sort by
|