Narrow your search

Library

Hogeschool West-Vlaanderen (2)

KBR (2)

KU Leuven (2)

UGent (2)

Arteveldehogeschool (1)

Botanic_Garden_Meise (1)

UCLouvain (1)

UCLL (1)

VIVES (1)

VUB (1)


Resource type

book (10)

article (1)


Language

German (4)

Dutch (3)

English (2)

Danish (1)

Undetermined (1)


Year
From To Submit

2019 (1)

2011 (1)

2007 (1)

2006 (2)

1994 (2)

More...
Listing 1 - 10 of 11 << page
of 2
>>
Sort by

Book
Planning for IPv6
Author:
ISBN: 9781449305390 Year: 2011 Publisher: Sebastopol O'Reilly Media

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Netwerk (ict)


Article
Simulation der räumlichen Verteilung von Pflanzengesellschaften auf der Basis von Standortskarten: Dargestellt am Beispiel des MaB-Testgebiets Davos
Author:
Year: 1994 Publisher: -

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Simulation der räumlichen Verteilung von Pflanzengesellschaften auf der Basis von Standortskarten : dargestellt am Beispiel des Mass-Testgebiets Davos
Author:
Year: 1994 Publisher: Zürich ETH Zürich. Geobotanisches Institut. Stiftung Rübel

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Houdbaarheid van voedingsmiddelen.
Authors: --- ---
ISBN: 9789034191991 9789062286539 Year: 2007 Publisher: Doetinchem Reed Business

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Houdbaarheid is een zeer belangrijk thema binnen de voedingsmiddelenindustrie. Hoe langer een product houdbaar is, hoe langer het op de schappen kan liggen. Een langere houdbaarheid betekent meer en langere afzetkanalen. In deze uitgave wordt beschreven welke verschillende methoden en technieken toegepast kunnen worden voor uw producten. Er is aandacht voor de chemische-, microbiologische- en fysiche- houdbaarheid van producten In dit naslagwerk kunt u de belangrijkste zaken op het gebied van de houdbaarheid van voedingsmiddelen terugvinden. Het biedt u een basis met veel verdiepende informatie die u helpt bij het verbeteren van de houdbaarheid van uw producten.


Book
HANDBUCH DER ANALYTISCHEN CHEMIE ELEMENTE DER VIERTEN NEBENGRUPPE UND DER FUENFTEN GRUPPE ZWEITER TEIL: QUALITATIVE NACHWEISVERFAHREN
Authors: --- --- ---
Year: 1956 Publisher: Berlin: Springer,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Elemente der vierten Nebengruppe und der fünften Gruppe: Titan, Zirkonium, Hafnium, Thorium, Stickstoff, Phosphor, Arsen, Antimon, Wismut, Vanadium, Niob, Tantal, Protactinium.
Authors: --- --- ---
Year: 1956 Publisher: Berlin Springer

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Hagens samling i det kongelige biblioteks håndskriftafdeling
Authors: --- --- ---
Year: 1981 Publisher: Kobenhavn Kongelige Bibliotek

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Handbuch der analytischen Chemie
Authors: --- --- ---
Year: 1956 Publisher: Berlin Göttingen Heidelberg Springer

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Voedselveiligheid in bedrijf
Authors: --- ---
ISBN: 9789034190680 Year: 2006 Publisher: Doetinchem : Reed business information,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Voedselveiligheid in bedrijf.
Authors: --- ---
ISBN: 9789062286218 Year: 2006 Publisher: Doetinchem : Reed Business Information,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek biedt een compleet en actueel overzicht van alle zaken die spelen op het gebied van voedselveiligheid. Inhoud: wet- en regelgeving, overheidsbeleid, kwaliteitsborgsystemen (o.a. HACCP, ISO, BRC), calamiteitenprocedure, risicoanalyse en risicobeheersing, microbiologische, chemische en fysische risico's, controle en normen, trends, consumentenzaken en ethische aspecten.

Listing 1 - 10 of 11 << page
of 2
>>
Sort by