Narrow your search

Library

KU Leuven (3)

EHC (2)

UGent (2)

AP (1)

Hogeschool West-Vlaanderen (1)

National Bank of Belgium (1)

Odisee (1)

UCLouvain (1)

UCLL (1)

ULB (1)

More...

Resource type

book (6)


Language

Dutch (6)


Year
From To Submit

2006 (1)

1993 (3)

1992 (1)

1987 (1)

Listing 1 - 6 of 6
Sort by

Book
Gastronomisch woordenboek Nederlands-Frans: de juiste benamingen voor duizenden gastronomische zaken en begrippen
Author:
ISBN: 9021521024 Year: 1993 Publisher: Utrecht Kosmos

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

INHOUD:De juiste Franse benamingen voor duizenden gastronomische zaken en begrippen. In een aanhangsel worden de belangrijkste regels van de Franse taal samengevat.


Book
Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands Nederlands-Frans : duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard.
Author:
ISBN: 9789021595160 9021595168 Year: 2006 Publisher: Utrecht Kosmos - Z & K Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands : meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard
Author:
ISBN: 9021522543 9789021522548 Year: 1993 Publisher: Utrecht ; Antwerpen : Kosmos-Z&K,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Vertaling en verklaring van vele duizenden Franse gastronomische termen en begrippen ; naslagwerk met namen van ingredienten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijzen, gereedschappen enz.


Book
Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands : meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard
Author:
ISBN: 9021012588 Year: 1987 Publisher: Ede Zomer & Keuning


Book
Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands : meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard
Author:
Year: 1993 Publisher: Utrecht Kosmos/Z&K

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

gastronomie


Book
Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands : meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard.
Author:
ISBN: 9021012596 Year: 1992 Publisher: Ede Zomer en Keuning

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Listing 1 - 6 of 6
Sort by