Narrow your search

Library

KBR (32)


Resource type

book (32)


Language

Dutch (32)


Year
From To Submit

2024 (4)

2023 (4)

2022 (9)

2021 (3)

2020 (4)

More...
Listing 1 - 10 of 32 << page
of 4
>>
Sort by

Book
Libelle : ovenschotels nieuwe stijl : 55 originele recepten en klassiekers met een twist
Authors: --- --- ---
Publisher: Mechelen Sanoma Media Belgium

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Fantastisch fruit! : 60 recepten van desserts, gebak & co : lekkers voor elk seizoen
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Publisher: Roeselare Roularta Media Group

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Libelle : stoofpotjes : hartverwarmende gerechten op het vuur of in de oven
Authors: --- --- --- ---
Publisher: Roeselare Roularta Media Group

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Libelle : het nieuwe gezonde koken : 55 voedzame recepten voor het hele gezin
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Year: 2019 Publisher: Roeselare Roularta Media Group

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit kookboek bevat 55 inspirerende recepten die je lichaam alles geven wat het nodig heeft om gezond en sterk te zijn. Zo krijgt overgewicht geen kans en tover je moeiteloos elke dag iets lekkers en lichts op tafel. Een snelle lunch, een weekendbrunch, een licht diner of echt comfort food: je vindt het hier allemaal. En dat dessertje of die zoete verwennerij? Dat moet af en toe kunnen, toch? Zonder schuldgevoel, en met véél smaak.

Keywords


Book
Libelle : kool verrassend anders : 57 originele hoofd- en bijgerechten, salades en soepen
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Year: 2020 Publisher: Roeselare Roularta Media Group nv

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Kool is het gedroomde ingrediënt om deze winter mee aan de slag te gaan: goedkoop, veelzijdig en gezond. Je bent er vast mee vertrouwd als bijgerecht, maar wij kozen voor vernieuwende bereidingen in soepen en salades, smoothies, terrines en taarten, pasta en pizza, ovengerechten en gratins… Wat dacht je van tabouleh met spruitjes, flensjes met savooi en frittata met broccoli? Kool is niet alleen superlekker, het bevat ook veel vitamines, calcium, ijzer en vezels. Da’s nog een reden om het wat vaker op je menu te zetten!


Book
Feestmenu's : Libelle
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Year: 2020 Publisher: Roeselare Roularta Media Group nv

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Libelle : zalig zoet gebak : kleine en grote verwennerijen
Authors: --- --- --- ---
Year: 2020 Publisher: Roeselare Libelle Roularta Media Group

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Zalig zoet gebak, durf jij er zelf aan te beginnen? De basisingrediënten heb je wellicht in huis. Met de 47 recepten in dit bookzine heb je alvast inspiratie genoeg: 10 basisrecepten en 37 recepten van grote en kleine klassiekers, van taarten, gebakjes, koekjes en cake. Perenclafoutis, stracciatellamousse, cheesecakes met speculoos, chocolademoelleux, pistaches-rabarbercrumble…

Keywords


Book
Barbecue : altijd een beetje feest!
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Publisher: Roeselare Roularta Media Group

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Comfort food : hartverwarmend lekker, hartig en zoet
Authors: --- --- --- ---
Publisher: Roeselare Roularta Media Group

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Makkelijk Aziatisch : van hapje tot dessert : 50 toprecepten uit de Oosterse keuken
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Year: 2022 Publisher: Roeselare Roularta Media Group

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Met deze 50 makkelijke recepten uit de Aziatische keuken ga je zelf aan de slag. Sushi en dim sum, ramen en gyoza’s, pad thai en bo bun: al deze toprecepten uit de keuken van het Verre Oosten en Zuidoost- Azië komen aan bod. En nog veel meer: soep, salades en kleine gerechten, lunch- en hoofdgerechten met vis, gevogelte, vlees en vegetarisch. We hebben zelfs aan desserts gedacht. Dit kookboek is een culinaire wandeling door landen als China en Japan, Thailand en Vietnam, zelfs Indonesië en Korea.

Keywords

Listing 1 - 10 of 32 << page
of 4
>>
Sort by