Narrow your search

Library

KBR (9)

KADOC (2)

CaGeWeB (1)

EHC (1)

FARO (1)

KBC (1)

KU Leuven (1)

Thomas More Kempen (1)

Thomas More Mechelen (1)

UAntwerpen (1)

More...

Resource type

book (14)

dissertation (1)


Language

Dutch (11)

French (2)

English (1)

German (1)


Year
From To Submit

2021 (2)

2013 (1)

1993 (2)

1989 (1)

1988 (1)

More...
Listing 1 - 10 of 15 << page
of 2
>>
Sort by

Book
Le ballet mécanique: een film van Fernand Léger
Author:
Year: 1977 Publisher: Brussel RITCS

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Léger, Fernand


Book
Knokke, Heist, Zeebrugge, Damme, Sluis: de Oostkust op zak
Authors: --- ---
ISBN: 9069200139 Year: 1986 Publisher: Brugge Herrebout

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Brügge wie es leibt und lebt.
Authors: --- --- ---
ISBN: 9069200155 Year: 1987 Publisher: Brügge Herrebout

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Dissertation
Adaptieve opdeling van oppervlakken bij de radiositeitsmethode

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
De keuken, mijn leven
Authors: --- --- ---
ISBN: 9069660431 Year: 1988 Publisher: Brugge Van de Wiele [Marc]

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Eddie Van Maele : la cuisine, ma vie
Authors: --- --- ---
ISBN: 9069660458 Year: 1989 Publisher: Brugge Marc Van de Wiele

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
François Van Hecke : sterrenchef op de Grote Markt van Brugge
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789464335941 Year: 2021 Publisher: Brugge Jan De Mey

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

François Van Hecke (1915-1976) was niet de vroegste meesterkok ooit binnen de oude stadsmuren van Brugge. Wel was hij de eerste gemediatiseerde chef-kok. Tijdens de jaren 1950/1960 verwierf hij naam en faam als de Brugse 'Escoffier', zo genoemd naar de bijbel van de traditionele Franse keuken onder impuls van Auguste Escoffier '1846-1935). De reputatie van François Van Hecke snelde hem vooruit: van de gastronomische presentaties in zijn vermaarde restaurant 'Le Panier d'Or' op de Grote Markt, naar grootse banketten in Hotel Portinari op de Garenmarkt, tot eenvoudige bereidingen voor de gewone huisvrouw bestemd. François Van Hecke ontving vele onderscheidingen, voerde gastronomische promotie voor de Provincie West-Vlaanderen, begroette tal van hoogwaardigheidsbekleders en viel te beluisteren in zijn eigen radioprogramma. Met steun van B.R.T, de toenmalige Belgische Radio en Televisie, publiceerde hij honderden recepten in een zestal boekjes. In deze uitgave wagen auteurs Jan De Mey en Alex Calmeyn zich aan een boeiend portret van deze vergeten Bruggeling. Zij plaatsen François Van Hecke in zijn eigen tijdskader, volgen de culinaire evoluties, en roeren samen met hem in de kookpotten van een verfijnd stukje gastronomische geschiedenis in Brugge.


Book
Een menu voor 1986
Authors: --- ---
Year: 1986 Publisher: [S.l.] : Contact,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
MOTAC – Motorcycle accident causation : diepteanalyse van zware en dodelijke ongevallen waarin motorfietsers betrokken waren.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Year: 2013 Publisher: Brussel BIVV (Belgisch instituut voor de verkeersveiligheid)

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Knokke, Heist, Zeebrugge, Damme, Sluis : de Oostkust op zak.
Authors: --- --- --- ---
Year: 1986 Publisher: Brugge Herrebout

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Listing 1 - 10 of 15 << page
of 2
>>
Sort by