Narrow your search

Library

ULiège (3)

ULB (1)


Resource type

book (4)


Language

French (4)


Year
From To Submit

1948 (3)

1913 (1)

Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Book
Farines, fécules et amidons, pains, pâtes alimentaires, pâtisseries
Author:
Year: 1913 Publisher: Paris : [s.n.],

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Historique de la meunerie et de la boulangerie depuis les temps préhistoriques jusqu'à l'année 1914.
Author:
Year: 1948 Publisher: Paris : Le Chancelier,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Historique de la meunerie et de la boulangerie depuis les temps préhistoriques jusqu'à l'année 1914.
Author:
Year: 1948 Publisher: Paris : Le Chancelier,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Historique de la meunerie et de la boulangerie depuis les temps préhistoriques jusqu'à l'année 1914.
Author:
Year: 1948 Publisher: Paris : Editions Le Chancelier,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 4 of 4
Sort by