Narrow your search

Library

KBR (1044)

KU Leuven (463)

UGent (276)

ULiège (189)

UAntwerpen (175)

VIVES (165)

UCLL (152)

ULB (150)

Odisee (147)

Thomas More Kempen (119)

More...

Resource type

book (1356)

periodical (87)

dissertation (18)

audio (9)

object (4)

More...

Language

Dutch (597)

French (477)

English (343)

German (24)

Undetermined (6)

More...

Year
From To Submit

2022 (3)

2021 (4)

2020 (4)

2018 (3)

2017 (6)

More...
Listing 1 - 10 of 1458 << page
of 146
>>
Sort by

Book
L'alimentation en question, ou Se nourrir avec son temps
Authors: ---
Year: 1973 Publisher: [Paris] [Brux.] Desclée De Brouwer

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
Les 52 menus du gourmet. Déjeuners, grands dîners, petits dîners, soupers, avec toutes les recettes, suivis de conseils d'hygiène alimentaire d'après plusieurs auteurs-spécialistes
Author:
Year: 1913 Publisher: Gand Ad. Hoste

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
Het kookboek voor de volkskeuken
Year: 1916 Publisher: Antwerpen Jos. Van Aelst Bestclhuis voor den bock- en dagbladhandel

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
Budget et recettes alimentaires. 220 Illustrations
Author:
Year: 1913 Publisher: Verviers Alb. Hermann

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
L'alimentation et la cuisine naturelles dans le monde
Author:
Year: 1910 Publisher: Bruxelles Lamertin

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
Le manuel de la ménagère belge ou l'art de faire économiquement la bonne cuisine flamande et française
Author:
Year: 1885 Publisher: Bruxelles

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
L'économie culinaire
Author:
Year: 1897 Publisher: Gand Ad. Hoste

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
Het spaarzame keukenboek
Author:
Year: 1897 Publisher: Gand Ad. Hoste

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
Cultuur der tomaat, benuttiging in de keuken. Het bereiden van pickels, azijnvruchten, vruchtsausen, fruitazijn en fruitmostaard, het bewaren van geheele vruchten en het verbruik van't fruit in de keuken
Author:
Year: 1897 Publisher: Gand I. Vanderpoorten

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641


Book
Annuaire de la meunerie belge et des industries qui s'y rattachent, pour 1898, édité par le journal Le Meunier, fondé en 1878 ; suivi d'un vocabulaire des principaux mots et termes employés dans la meunerie et la boulangerie (français, anglais, allemand, espagnol, italien), contenant une carte des chemins de fer de la Belgique divisée en provinces
Year: 1898 Publisher: Bruxelles à l'administration du Meunier

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641

Listing 1 - 10 of 1458 << page
of 146
>>
Sort by