Listing 1 - 1 of 1 |
Sort by
|
Choose an application
In het Handboek voeding krijg je een uitgebreid overzicht van de basisconcepten en principes van humane voedingsleer. In elk deel van het boek komt telkens een andere nutriënt van voeding aan bod.Het eerste deel van het boek start met de algemene aspecten van de voedingsleer. Daarna wordt er dieper ingegaan op de verschillende macronutriënten, zoals lipiden en proteïnen en de verschillende micronutriënten, zoals vitaminen en mineralen. Bioactieve stoffen - stoffen in onze voeding waarvan de functie vaak nog niet of niet helemaal gekend is - komen ook aan bod. Net zoals de rol van de microbiota in relatie tot het menselijke voedingspatroon.(https://www.acco.be/nl-be/items/9789463797115/Handboek-voeding)
Podologie --- h.o. --- Nutrition --- Handbooks, manuals, etc. --- Voeding --- Food --- Academic collection --- Obesity --- Diabetes Mellitus --- Diabetes Insipidus --- Glucose Intolerance --- Obesity Management --- Body Weight --- Hyperphagia --- Weight Gain --- Bariatrics --- Foods --- Nutritional Physiological Phenomena --- Nutritional Requirements --- Voedingsleer --- Voeding en gezondheid --- Food habits --- Nutriënt --- 579.65 --- Drank --- Gezondheid
Listing 1 - 1 of 1 |
Sort by
|