Narrow your search

Library

AP (1)

Arteveldehogeschool (1)

EhB (1)

Hogeschool Gent (1)

Odisee (1)

Thomas More Kempen (1)

UCLL (1)

VIVES (1)


Resource type

book (2)


Language

Dutch (2)


Year
From To Submit

2013 (2)

Listing 1 - 2 of 2
Sort by

Book
Receptenleer : processen en technieken
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789055746170 9055746177 Year: 2013 Publisher: Amersfoort ThiemeMeulenhoff

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek geeft een overzicht van de principes voor het bereiden van voedsel. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Bij het ontwerp van de structuur van het boek is het gerecht als uitgangspunt genomen. Zowel de techniek als het proces worden kort beschreven. De algemene bereidingstechnieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld, met vermelding van de materialen waarmee de handelingen kunnen worden uitgevoerd. Ook de chemische processen die bij het bereiden van voedsel plaatsvinden krijgen in een apart hoordstuk aandacht. Bij dit boek hoort een HB E-Card. Met deze HB E-Card krijgen docenten en studenten van hogescholen en universiteiten online toegang tot video's van bereidingsstechnieken en animaties van biochemische processen. Receptenleer is bestemd voor studenten aan de opleidingen Voeding en Diëtetiek, Food & Business, Lerarenopleiding Consumptieve Techniek, Facility Management, Voedingsmiddelentechnologie, Koksopeleiding, Hotelschool (MBO en HBO).


Book
Receptenleer : processen en technieken
Authors: --- --- ---
Year: 2013 Publisher: Amersfoort ThiemeMeulenhoff

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 2 of 2
Sort by