Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen --- Voeding en gezondheid --- Voedselveiligheid --- Biotechnologie ; voeding
Choose an application
Nutritionary hygiene. Diet --- plantaardige voedingsmiddelen --- voedingsgewoonten --- biologische voeding --- voedingsleer
Choose an application
Increasingly, consumers desire information about the health, safety, environmental and socioeconomic characteristics of food products. These traits often cannot be detected by sight, smell or taste. Therefore, consumers must use food labels to select products that meet their needs and preferences. The growing consumer and industry interest in food labels presents challenges for governments, which must ensure that the product information is accurate, truthful and not misleading to consumers. Governments must decide whether provision of information should be mandatory or voluntary. With the incr
Food --- Labeling. --- Engineering --- Food Science and Technology --- 664.750 --- Voeding : kwaliteitscontrole --- Voedingsmiddelen : samenstelling --- Voedselveiligheid --- Labeling
Choose an application
Functionele voedingsmiddelen onder de loep. Zijn ze essentieel voor een goede gezondheid? Wat zegt het etiket? Wetenschap of marketing? Moeten we meer consumeren om gezonder te worden? Kunnen we kanker voorkomen door gezonder te eten? Wat is het verschil tussen een probioticum en een prebioticum? Is soja gezond? Doet knoflook het cholesterolgehalte in ons bloed dalen? En wat zijn omega-3-vetzuren? Een toegankelijk en tegelijkertijd kritisch boek voor iedereen die gezond door het leven wil gaan. (Bron: www.lannoo.be)
voedingschemie --- voedingsvoorlichting --- Nutritionary hygiene. Diet --- voedingstherapie --- 613.2 --- 612.392 --- 628.4 --- functionele voedingsmiddelen --- voeding --- Dieet --- Voedingsgewoonten (voedselconsumptie) --- Voedingsingredienten --- Voedingsleer --- voedingsleer --- Gezondheid --- Voeding --- 613.21 --- Functionele voeding --- Voeding en gezondheid --- E100733.jpg --- Functionele voedingsmiddelen --- Marketing ; voedingsindustrie --- 612.392 Foodstuffs in general --- Foodstuffs in general --- Voedingsleer. Dieet --- Voedingsleer; algemeen --- Nutrition --- Health aspects --- Handbooks, manuals, etc. --- Dietetics --- Voedingsmiddelen --- Preventie --- Preventieve gezondheidszorg --- Vetzuren --- Probiotica --- Prebiotica --- Noten (vruchten) --- Knoflook --- Voedingsvezels --- Vermageren --- Flavonoïden --- Soja --- Voedingssupplementen --- Marketing --- Voedingsindustrie --- Provincie West-Vlaanderen --- Functioneel voedingsmiddel --- Voedingsmiddel --- Vetzuur --- Noot (vrucht) --- Voedingsvezel --- Vermagering --- Flavonoïde --- Voedingssupplement --- Gedrag --- Drank --- Financiewezen
Choose an application
Vindt u gezond eten belangrijk? Wilt u letten op de hoeveelheid 'slechte' vetten in uw eten? Moet u als hartpatiënt een zoutarm dieet volgen? Het zijn allemaal situaties waarin het van belang is precies te weten wat u eet. Wat uw voedingsbehoeften ook zijn, het is belangrijk dat u kunt beschikken over de meest recente en volledige informatie over de voedingswaarden van producten. De informatie op het etiket is daarvoor meestal niet toereikend. Het boek geeft de lezer de mogelijkheid om verantwoorde keuzes te maken en de balans te vinden tussen wat u lekker vindt en wat goed voor u is. Van ruim 1000 voedingsmiddelen wordt een volledige lijst van voedingsstoffen (voedingswaarde, vitamines en mineralen) gegeven. Er is een uitgebreid verslag opgenomen van een uniek kwantitatief consumentenonderzoek : hoe positief of negatief beleven we een product, welke producten gebruiken we het meest en welk verband zien we in relatie met gezondheid?
Voedingsleer --- Vitaminen --- Mineralen --- Voeding --- Voeding-Verzorging --- Consumentengedrag --- Voedingsmiddelen --- Dieetleer --- Obesitas --- Onderzoek --- Etikettering --- Voedingsstoffen --- Voedingsgewoonten --- Tabellen --- Gezondheid --- Vitamine --- Mineraal --- Verzorging-Voeding --- Voedingsmiddel --- Dieet --- Etiket --- Voedingsstof --- Voedingsgewoonte --- Tabel --- Gedrag --- Ontwikkeling --- Leerlijn --- Drank --- Onderzoek (wetenschap)
Choose an application
For a food product to be a success in the marketplace it must be stable throughout its shelf-life. Quality deterioration due to chemical changes and alterations in condition due to physical instability are not always recognised, yet can be just as problematic as microbial spoilage. This book provides an authoritative review of key topics in this area.Chapters in part one focus on the chemical reactions which can negatively affect food quality, such as oxidative rancidity, and their measurement. Part two reviews quality deterioration associated with physical changes, such as moisture lo
Engineering --- Food Science and Technology --- Voedselveiligheid --- Voedingsmiddelen : houdbaarheid --- 664.75 --- Food --- Food. --- Preservation. --- Food industry and trade. --- Beverage industry. --- Drink industry --- Food industry and trade --- Bottling --- Food preparation industry --- Food processing --- Food processing industry --- Food technology --- Food trade --- Agricultural processing industries --- Processed foods --- Processing --- Beverages --- Organic chemistry processes
Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|