Narrow your search

Library

KBR (4)

Arteveldehogeschool (3)

KU Leuven (3)

EHC (2)

Odisee (2)

UCLL (2)

AP (1)

DB (1)

DocAtlas (1)

EhB (1)

More...

Resource type

book (5)

audio (1)


Language

Dutch (4)

German (1)


Year
From To Submit

2009 (5)

Listing 1 - 5 of 5
Sort by

Book
Denk groenten : de handleiding : groenten en kruiden om zelf te kweken
Authors: --- ---
ISBN: 9789081293181 Year: 2009 Volume: *1 Publisher: Boechout Minestrone Culinaire Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De boswandeling
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789081116817 Year: 2009 Volume: *8 Publisher: St.-Antionius-Zoersel Fortunella

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Färberpflanzen : Anleitung zum Färben : Verwendung in Kultur und Medizin
Author:
ISBN: 9783510652587 Year: 2009 Publisher: Stuttgart E. Schweizerbart'sche Verlagsbuchhandlung

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De smaak van de diversiteit : een uitweg uit de monocultuur
Author:
ISBN: 9789081486804 Year: 2009 Publisher: Z.p. Wervel

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek neemt je mee doorheen de grote voedingsgroepen: graan, aardappel, groenten, vlees, bonen, kruiden en fruit. Telkens vinden we allochtonen en autochtonen in dialoog op het veld of in de keuken. Hun gemeenschappelijke passie: zorgen dat andere lekker en gezond kunnen eten. Want meer diversiteit betekent meer kansen voor de toekomst en meer smaak op ons bord. Bij elk hoofdstuk staan enkele recepten. Zo kan je proeven: diversiteit smaakt naar meer!Is duurzame landbouw enkel een zaak van geleerden en van Europese instellingen? Of is het een zaak van ieder van ons? Alleen al het soort producten die we kopen, kneedt landbouw en landschap zoals die zich vandaag aan ons vertonen. En wij zijn meer dan ooit cultureel divers. Gaan we onze zwarte bonen blijven importeren of kan de boer ze ook hier produceren? Mogen wij meepraten in het debat rond duurzame landbouw of alleen maar meewerken met de pluk? Waarom is voor Brazilianen een stoofpotje van varkensoren, -vel en -staart net een feestmaal? Zijn er raakvlakken tussen soja-vrij vlees en halal vlees?


Multi
STW integrale opdrachten 3/4 : wil je mijn soesje zijn?
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789048618736 9789048601905 9789048601783 9789048601929 9789048600670 9789048600489 9789048600472 9789048601554 9789048601912 9789048601790 9789048601547 9789048600922 9789048602315 9789048601967 9789048601295 9789048601004 9789048601653 9789048602070 9789048602087 9789048602650 9789048602667 9789048600083 9789048600199 9789048605637 9789048600359 9048618738 Year: 2009 Publisher: Brugge Die Keure

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Welke culturele bagage heeft u nodig om in onze samenleving kranten te volgen, gesprekken te voeren of zelfs te solliciteren in de culturele sector?In 18 hoofdstukken geeft dit boek de essentie van een kunstvorm weer, gaande van klassieke muziek tot mode, van theater tot beeldende kunst. Per discipline ontdekt de lezer welke artiesten en gezelschappen spraakmakend zijn, hoe het er achter de schermen aan toegaat en welke themas actueel zijn. De auteur loodst u door het culturele landschap en legt u op een heldere manier uit welke clichés over een kunstvorm bestaan en waarom liefhebbers er passioneel van houden. Wie houdwatervrees heeft voor het gat in zijn cultuur, kan die met dit boek overwinnen.

Keywords

Sociaal-technische wetenschappen. --- Zuidoost-Azië. --- Cultuur --- Kunst --- Vlaanderen. --- cultuurtrends --- cultuur --- cultuursociologie --- Organization theory --- Sociology of cultural policy --- Public administration --- cultuurgeschiedenis --- Kunst ; Vlaanderen --- Cultuur ; Vlaanderen --- Creatieve activiteiten --- Cultuurbeleid --- Culturele sector --- 497.3 --- cultuurbeleid --- Vlaanderen --- cultuursector --- cultuurmanagement --- kunstensector --- cultuurbeleid - in landelijk verband --- 008.1 --- Culture --- Belgium --- Flanders (Belgium) --- Art [Flemish ] --- 20th century --- 21st century --- departement Lerarenopleiding 09 --- STW: sociaal technische wetenschappen --- handboeken secundair onderwijs --- STW --- leerboeken --- secundair onderwijs --- 487.4 --- huishoudkunde --- schoolboeken --- Onderwijsleermiddelen --- Secundair onderwijs --- Sociale en technische wetenschappen --- Voeding - verzorging --- Voeding-verzorging --- AIDS --- Aardappelen --- Derde wereld --- Etikettering --- Etiquette --- Fruit --- Hygiëne --- Kruiden --- Middeleeuwen --- Ontbijt --- Rijst --- Roomijs --- Sinterklaas --- Soep --- Voeding --- Wintergroenten --- Zomergroenten --- Aids --- Chemie ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- Gebak --- Groenten --- IJs (water) --- Labels --- Ontwikkelingslanden --- Sinterklaasfeest --- Sociaal-technische wetenschappen: secundair onderwijs: leermiddelen --- Soepen --- Voedingsleer ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- didactiek secundair onderwijs - huishoudkunde, voeding --- Huishoudkunde --- Schoolbooks - Didactic material --- Contains audio-visual material --- Winter --- Technisch secundair onderwijs --- 3e leerjaar secundair onderwijs --- 4e leerjaar secundair onderwijs --- Integrale opdracht --- Snoep --- Voedingsgewoonten --- Seksuele opvoeding --- Lunch --- Zomer --- Bacteriën --- Geschiedenis --- Kostuumkunde --- Consumptie-ijs --- Etiketten --- Omgangsvormen --- Symbolen --- Spanje --- Don Quichot --- Spaanse keuken --- Zuidoost-Azië --- Diepvriezen --- Bewaren --- Soezen --- Valentijndag --- Nagerechten --- Proeven (wetenschappen) --- Gezondheidsvoorlichting en -opvoeding --- Vlees --- Visgerechten --- Studiekeuzebegeleiding --- Kunsten --- Overzicht --- Cultuureducatie --- Toerisme --- Emigratie --- Proef (wetenschap) --- Gezondheidsopvoeding --- Bacterie --- Drank --- Gezondheid --- Geneeskunde --- Techniek (wetenschap) --- Atlas --- Museum --- Voedingsgewoonte --- Visgerecht --- Ontwikkelingsland --- Relationele en seksuele vorming --- Etiket --- Omgangsvorm --- Symbool --- Kruid --- Groente --- Middagmaaltijd --- Diepvries --- Bewaring --- Soes --- Valentijnsdag --- Nagerecht

Listing 1 - 5 of 5
Sort by