Listing 1 - 5 of 5 |
Sort by
|
Choose an application
cookbooks --- Housekeeping --- Vegetables --- Herbs --- Kruiden --- Groenten --- Kruidenteelt --- Groenteteelt --- Kruid --- Groente --- Kruidentuin
Choose an application
Choose an application
Botany --- Painting --- painting techniques --- painting [image-making] --- Plantae [kingdom] --- schildertechnieken --- fytotherapie --- schilderkunst --- planten --- kruiden --- plantenextracten --- 091.31 --- 091.31 Verluchte handschriften --- Verluchte handschriften
Choose an application
Dit boek neemt je mee doorheen de grote voedingsgroepen: graan, aardappel, groenten, vlees, bonen, kruiden en fruit. Telkens vinden we allochtonen en autochtonen in dialoog op het veld of in de keuken. Hun gemeenschappelijke passie: zorgen dat andere lekker en gezond kunnen eten. Want meer diversiteit betekent meer kansen voor de toekomst en meer smaak op ons bord. Bij elk hoofdstuk staan enkele recepten. Zo kan je proeven: diversiteit smaakt naar meer!Is duurzame landbouw enkel een zaak van geleerden en van Europese instellingen? Of is het een zaak van ieder van ons? Alleen al het soort producten die we kopen, kneedt landbouw en landschap zoals die zich vandaag aan ons vertonen. En wij zijn meer dan ooit cultureel divers. Gaan we onze zwarte bonen blijven importeren of kan de boer ze ook hier produceren? Mogen wij meepraten in het debat rond duurzame landbouw of alleen maar meewerken met de pluk? Waarom is voor Brazilianen een stoofpotje van varkensoren, -vel en -staart net een feestmaal? Zijn er raakvlakken tussen soja-vrij vlees en halal vlees?
Diversiteit --- Landbouwgewassen --- Biodiversiteit --- Voeding --- Duurzame landbouw --- Koken --- Gerechten --- Aardappelen --- Graan --- Vlees --- Bonen --- Groenten --- Kruiden --- Fruit --- Internationalisering --- Landbouw --- Duurzaamheid --- aardappelen --- biodiversiteit --- bonen --- granen --- groenten en fruit --- kruiden --- vlees --- voeding --- 632.2 --- biodiversiteit (lt) --- duurzame landbouw (lt) --- Landbouwgewas --- Gerecht (voedsel) --- Aardappel --- Boon --- Groente --- Kruid --- Groep --- Inclusie --- Maatwerk --- Drank --- Gezondheid --- Tuinbouw --- Milieu --- Sociology of culture --- Didactics of social education --- Nutritionary hygiene. Diet
Choose an application
Welke culturele bagage heeft u nodig om in onze samenleving kranten te volgen, gesprekken te voeren of zelfs te solliciteren in de culturele sector?In 18 hoofdstukken geeft dit boek de essentie van een kunstvorm weer, gaande van klassieke muziek tot mode, van theater tot beeldende kunst. Per discipline ontdekt de lezer welke artiesten en gezelschappen spraakmakend zijn, hoe het er achter de schermen aan toegaat en welke themas actueel zijn. De auteur loodst u door het culturele landschap en legt u op een heldere manier uit welke clichés over een kunstvorm bestaan en waarom liefhebbers er passioneel van houden. Wie houdwatervrees heeft voor het gat in zijn cultuur, kan die met dit boek overwinnen.
Sociaal-technische wetenschappen. --- Zuidoost-Azië. --- Cultuur --- Kunst --- Vlaanderen. --- cultuurtrends --- cultuur --- cultuursociologie --- Organization theory --- Sociology of cultural policy --- Public administration --- cultuurgeschiedenis --- Kunst ; Vlaanderen --- Cultuur ; Vlaanderen --- Creatieve activiteiten --- Cultuurbeleid --- Culturele sector --- 497.3 --- cultuurbeleid --- Vlaanderen --- cultuursector --- cultuurmanagement --- kunstensector --- cultuurbeleid - in landelijk verband --- 008.1 --- Culture --- Belgium --- Flanders (Belgium) --- Art [Flemish ] --- 20th century --- 21st century --- departement Lerarenopleiding 09 --- STW: sociaal technische wetenschappen --- handboeken secundair onderwijs --- STW --- leerboeken --- secundair onderwijs --- 487.4 --- huishoudkunde --- schoolboeken --- Onderwijsleermiddelen --- Secundair onderwijs --- Sociale en technische wetenschappen --- Voeding - verzorging --- Voeding-verzorging --- AIDS --- Aardappelen --- Derde wereld --- Etikettering --- Etiquette --- Fruit --- Hygiëne --- Kruiden --- Middeleeuwen --- Ontbijt --- Rijst --- Roomijs --- Sinterklaas --- Soep --- Voeding --- Wintergroenten --- Zomergroenten --- Aids --- Chemie ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- Gebak --- Groenten --- IJs (water) --- Labels --- Ontwikkelingslanden --- Sinterklaasfeest --- Sociaal-technische wetenschappen: secundair onderwijs: leermiddelen --- Soepen --- Voedingsleer ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- didactiek secundair onderwijs - huishoudkunde, voeding --- Huishoudkunde --- Schoolbooks - Didactic material --- Contains audio-visual material --- Winter --- Technisch secundair onderwijs --- 3e leerjaar secundair onderwijs --- 4e leerjaar secundair onderwijs --- Integrale opdracht --- Snoep --- Voedingsgewoonten --- Seksuele opvoeding --- Lunch --- Zomer --- Bacteriën --- Geschiedenis --- Kostuumkunde --- Consumptie-ijs --- Etiketten --- Omgangsvormen --- Symbolen --- Spanje --- Don Quichot --- Spaanse keuken --- Zuidoost-Azië --- Diepvriezen --- Bewaren --- Soezen --- Valentijndag --- Nagerechten --- Proeven (wetenschappen) --- Gezondheidsvoorlichting en -opvoeding --- Vlees --- Visgerechten --- Studiekeuzebegeleiding --- Kunsten --- Overzicht --- Cultuureducatie --- Toerisme --- Emigratie --- Proef (wetenschap) --- Gezondheidsopvoeding --- Bacterie --- Drank --- Gezondheid --- Geneeskunde --- Techniek (wetenschap) --- Atlas --- Museum --- Voedingsgewoonte --- Visgerecht --- Ontwikkelingsland --- Relationele en seksuele vorming --- Etiket --- Omgangsvorm --- Symbool --- Kruid --- Groente --- Middagmaaltijd --- Diepvries --- Bewaring --- Soes --- Valentijnsdag --- Nagerecht
Listing 1 - 5 of 5 |
Sort by
|