Listing 1 - 10 of 34 << page
of 4
>>
Sort by

Book
Vacuümbereiden.
Author:
ISBN: 9789081008228 Year: 2006 Publisher: S.l. Van Meeuwen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Bakpret voor kleine handjes.
Authors: ---
ISBN: 9789044723595 Year: 2006 Publisher: Aartselaar Zuidnederlandse Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

641.5 ) Kookboeken --- koken --- kleuters --- recepten --- voeding


Book
Visualizing ideas : from scribbles to storyboards.
Authors: ---
ISBN: 0500286124 Year: 2006 Publisher: London : Thames and Hudson,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Visualize and present your ideas quickly and effectively with the aid of this superbly illustrated book. Gregor Krisztian and Nesrin Schlempp-Ulker explore and explain basic layout techniques, giving expert tips, and demonstrating useful tricks employed by professionals. It is an indispensable reference work for all professional designers and students - indeed, for anyone who wishes to present their ideas successfully and skilfully.


Book
Dedikkevandam: van aardappel tot zwezerik
Authors: ---
ISBN: 9038814356 Year: 2006 Publisher: Amsterdam Nijgh & Van Ditmar

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Op Vlaamse wijze
Authors: --- --- ---
Year: 2006 Publisher: Antwerpen : Academie voor de streekgebonden gastronomie,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Essen und Trinken im Mittelalter
Author:
ISBN: 9783534198979 3896785788 9783896785787 3534198972 Year: 2006 Publisher: Darmstadt WBG


Book
Larousse gastronomique : Ree-Zwoerd
Authors: --- ---
ISBN: 9021580063 9789021580067 Year: 2006 Publisher: Antwerpen Kosmos - Z&K uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
NEVO-tabel 2006 : Nederlands voedingsstoffenbestand
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789051770384 9051770383 Year: 2006 Publisher: Den Haag Voedingscentrum

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Van meer dan 1650 voedingsmiddelen is de hoeveelheid energie, eiwit, koolhydraten, vet, vetzuren, cholesterol, voedingsvezel, alcohol, water en een aantal vitamines en mineralen vermeld. De bron van herkomst van de gegevens staat in de broncodetabel, met een uitgebreide specificatie. In de bijlagen van deze tabel staan de samenstelling (in ingrediënten) van recepten en gemiddelde producten. Ook is aangegeven op welke merken de samenstelling van margarines, halvarines, bak- en braadvetten en frituurvetten is gebaseerd. Van het voorwoord, de inleiding en het register is ook de Engelse vertaling gegeven. (Bron: covertekst)

Listing 1 - 10 of 34 << page
of 4
>>
Sort by