Listing 1 - 10 of 16 << page
of 2
>>
Sort by
Food Plant Design
Authors: ---
ISBN: 1574446029 9781574446029 9780429118944 Year: 2005 Publisher: Boca Raton Taylor & Francis

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Unterwegs auf Den Spuren Des Belgischen Bieres
Authors: ---
ISBN: 9054332018 9789054332015 Year: 2005 Publisher: Eupen Grenz-Echo Verlag


Book
De gezonde Belg : menu's van dag tot dag
Authors: ---
ISBN: 9044118110 Year: 2005 Publisher: Antwerpen Apeldoorn Garant

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
België feest! Een geschiedenis van Bourgondisch tafelen
Author:
ISBN: 9056176730 9789056176730 Year: 2005 Publisher: Leuven Van Halewyck


Book
Frietgeheimen
Author:
ISBN: 9080903531 Year: 2005 Publisher: Antwerpen Artus

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Language planning and policy Europe. 1: Finland, Hungary and Sweden.
Authors: ---
ISBN: 1280550961 9786610550968 1853598127 9781853598128 9781280550966 9781853598111 1853598119 Year: 2005 Publisher: Clevedon Multilingual Matters

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

This volume covers the language situation in Hungary, Finland, and Sweden explaining the linguistic diversity, the historical and political contexts and the current language situation, including language-in-education planning, the role of the media, the role of religion, and the roles of minority and migrant languages. The authors have been participants in the language planning context in these polities.


Book
Cauderlier : kok voor burger en koning, 1812-1887
Authors: --- ---
ISBN: 9077549080 Year: 2005 Publisher: Leuven Oogachtend


Book
Receptenleer : bereidingstechnieken en -processen
Authors: --- ---
ISBN: 9055741485 9789055741489 Year: 2005 Publisher: Baarn HB

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek geeft een overzicht van de principes van de voedselbereiding. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Tevens wordt veeel aandacht besteed aan de scheikundige processen die plaatsvinden tijdens de voedselbereiding In elk hoofdstuk wordt het gerecht als uitgangspunt genomen. Ieder heefdstuk wordt ingeleid door het onderwerp in een historisch perspectief te plaatsen. De algemene technieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld. (Bron: covertekst)


Book
Innovation in agri-food systems
Authors: ---
ISBN: 9076998655 9086866662 Year: 2005 Publisher: Wageningen : Wageningen Academic Publishers,

Healthcare strategic planning
Author:
ISBN: 1423708628 9781423708629 1567932371 9781567932379 Year: 2005 Publisher: Chicago, Ill. Health Administration Press

Listing 1 - 10 of 16 << page
of 2
>>
Sort by