Listing 1 - 10 of 57 << page
of 6
>>
Sort by

Book
Les dents et les ossements humains : que mangeait-on au Moyen Age ?
Authors: ---
Year: 2001 Publisher: Turnhout : Brepols,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Nutritional applications in exercise and sport
Authors: ---
ISBN: 0849381991 Year: 2001 Publisher: Boca Raton, FL : CRC Press [Chemical Rubber Company],

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Athletes --- Sportifs --- Nutrition. --- Alimentation


Book
Gids voor de nieuwe voeding : Voedingsmiddelen van de toekomst. Wat er is, wat er aankomt en wat dit voor ons betekent.
Authors: ---
ISBN: 9043901733 Year: 2001 Publisher: Nederland Tirion

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Een Haspengouws receptenboek uit de 18de eeuw
Author:
Year: 2001 Publisher: s'Gravenwezel Academie voor Streekgebonden Gastronomie

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Alimentation --- Hainaut --- Manuscrits --- Histoire


Book
L'alimentation bio
Author:
Year: 2001 Publisher: Bruxelles : Inter-Environnement Wallonie,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Biochimie des aliments . Diététique du sujet bien portant
Authors: ---
ISBN: 2704011052 Year: 2001 Publisher: Rueil-Malmaison Doin éditeurs

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Manuel de diététique pour le sport
Author:
ISBN: 290765375X Year: 2001 Publisher: Méolans-Revel [France] : Désiris,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Sports. --- Nutrition --- Athletes --- Sportifs --- Nutrition --- Alimentation


Book
" De Strooplekker " in het Land van Loon
Author:
Year: 2001 Publisher: Borgloon Heemkundige Kring van Hendrieken-Voort

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
L'homnivore : le goût, la cuisine et le corps
Author:
ISBN: 2738109373 9782738109378 Year: 2001 Volume: 43 Publisher: Paris: Odile Jacob,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Claude Fischler interroge les racines de nos représentations, de nos goûts et de nos dégoûts alimentaires. Il décrit les mutations des modes de vie, l'invasion de la diététique, le souci croissant du corps et du poids, les révolutions de la haute cuisine et montre qu'à l'âge de l'abondance nous sommes sans doute plus menacés par la cacophonie diététique ambiante que par ce que contiennent nos assiettes.


Book
Nutri- et phytothérapie : développements récents
Authors: ---
ISBN: 9044111698 Year: 2001 Publisher: Leuven Apeldoorn Garant

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 10 of 57 << page
of 6
>>
Sort by