Narrow your search
Listing 1 - 4 of 4
Sort by
A complete course in canning and related processes.
Author:
ISBN: 9781845696207 1845696204 9781845696054 0930027272 1845696050 Year: 1996 Publisher: Baltimore, Maryland : CTI Publications, Inc.,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

The 13th edition of A complete course in canning is ready for distribution for those interested in the canning, glass packing, and aseptic processing industries. This book has been totally revised and updated by Dr Donald Downing.The books are a technical reference and textbooks for students of food technology; food plant managers; product research and development specialists; Food equipment manufacturers and salesmen; brokers; and food industry suppliers. The three books contain a total of over 1650 pages.Dr Donald Downing, Professor of food processing, New York Agricultural E

A complete course in canning and related processes.
Author:
ISBN: 1845696204 1845696050 9781845696207 9781845696054 0930027272 Year: 1996 Publisher: Baltimore, Maryland

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

The 13th edition of A complete course in canning is ready for distribution for those interested in the canning, glass packing, and aseptic processing industries. This book has been totally revised and updated by Dr Donald Downing.The books are a technical reference and textbooks for students of food technology; food plant managers; product research and development specialists; Food equipment manufacturers and salesmen; brokers; and food industry suppliers. The three books contain a total of over 1650 pages.Dr Donald Downing, Professor of food processing, New York Agricultural E


Book
Verpakken van voedingsmiddelen : een ketenbehandeling
Author:
ISBN: 9055760544 Year: 1996 Publisher: Deventer Kluwer

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

In dit boek wordt op praktische wijze ingegaan op de functies van verpakken en de daarbij te gebruiken verpakkingen. Uitgangspunt is een beoordeling binnen de normale samenhang van de voedingsmiddelenketen. De eisen op het gebied van gebruik, kwaliteit, milieu en operationele uitvoering worden behandeld. Om echter een optimale verpakking te maken moeten deze verschillende eisen worden afgewogen door middel van een ketenbeoordeling van het verpakte product. De opzet en de praktische uitvoering van dergelijke functionele beoordeling worden behandeld. Er wordt een groot aantal aanwijzingen gegeven voor zowel productontwikkelaars als verpakkingstechnologen om gestructureerd verpakkingen te ontwerpen en te optimaliseren. Voor oefening wordt een aantal vereenvoudigde maar praktische problemen opgenomen.

Migration from food contact materials.
Author:
ISBN: 0751402370 1461285208 1461312256 9780751402377 Year: 1996 Publisher: London : Blackie Academic & Professional,

Listing 1 - 4 of 4
Sort by