Listing 1 - 10 of 15 << page
of 2
>>
Sort by
Bier! : de geschiedenis van een volksdrank.
Author:
Year: 1995 Publisher: Venlo : Stichting Limburgs historisch en volkskundig museum,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

bier --- drank


Book
Honderd en één gezondheidstips
Authors: ---
ISBN: 9054662190 Year: 1995 Volume: *13 Publisher: Groot-Bijgaarden Globe

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

9-0


Book
Alcohol, illegale drugs en medicatie : recente ontwikkelingen in Vlaanderen
Authors: ---
ISBN: 9080242918 Year: 1995 Publisher: Brussel VAD

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Joepie! Spinazie!
Authors: ---
ISBN: 9030623764 Year: 1995 Publisher: Lier Van In

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Als er iets is wat Tim niet lust, is het spinazie. Zijn moeder zegt dat je er groot van wordt. Tim wou dat mama terug klein was. Zou zij dan zelf wel spinazie lusten?


Book
Kroniek van 100 jaar Olympische Spelen : 1896-1996
Author:
ISBN: 9051571933 Year: 1995 Publisher: Amsterdam Agon

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

5-7193-3


Book
Wetgeving op het alcoholgebruik : toestandkoming, discussiepunten, commentaar en rechtspraak
Authors: --- --- ---
ISBN: 9054621214 9789054621218 Year: 1995 Publisher: Gent Brussel Mys & Breesch Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid


Book
Hygiëne voor management : handleiding voor managers in de levensmiddelenindustrie
Authors: --- --- ---
ISBN: 9023640179 Year: 1995 Publisher: Rijswijk Nijgh & Van Ditmar

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Dit boek is een bewerking van de Engelse uitgave 'Hygiene for management'. Het geeft in samenhangende vorm alle informatie die nodig is om in bedrijven en instellingen een beleid te kunnen vormen op het gebied van de voedselhygiëne. Dit betekent dat zowel de microbiologische aspecten, als de wetgeving aan de orde komen. De inhoud richt zich zowel op de grote productiebedrijven, als op het midden- en kleinbedrijf, zoals bijvoorbeeld de snackbar.Voor de manager bij deze bedrijven is het bewaken en controleren van de hygiëne een van de belangrijkste taken. Soms is het uitvoeren van controles en het nemen van steekproeven voldoende, echter steeds vaker gebeurt dit op basis van een samenhangend kwaliteitsbewakingsplan. Hiervoor wordt in dit boek uitgegaan van het uit de VS afkomstige HACCP-systeem.


Book
Straling en de mens
Author:
ISBN: 928265446X Year: 1995 Publisher: Luxemburg Bureau voor officiële publicaties der Europese Gemeenschappen


Book
De ware leugen : stappen in een theorie voor hulpverleners
Authors: ---
ISBN: 9054870869 Year: 1995 Publisher: Brussel Vubpress

Listing 1 - 10 of 15 << page
of 2
>>
Sort by